Карасі, запечені в духовці зі сметаною і цибулею! Спробуйте приготувати ці смачні страви з риби.
Інгредієнти
- Карась - 4 шт
- Сіль
- Перець чорний
- Приправа (для риби)
- Цибуля ріпчаста (велика цибулина) - 1 шт
- Олія
- Сметана - 200 г
- Майонез - 1 ст. л.
- Яйце куряче - 1 шт
- Борошно пшеничне / Борошно (для панірування)
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 4
Карасі солю, перчу, додаю приправу для риби. Залишаю маринуватися. Тим часом цибулю обсмажую до золотистого кольору. Змішую сметану і майонез, додаю яйце, обсмажену цибулю. Солю зовсім небагато, оскільки я вже солила рибу. На карасях роблю невеликі надрізи. Обваляти в борошні, обсмажую на олії з двох сторін по 3 хвилини. Перекладаю в форму для випічки, поливаю соусом. Відправляю в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.
Коментувати