Карасі, запечені в сметані

Карасі, запечені в духовці зі сметаною і цибулею! Спробуйте приготувати ці смачні страви з риби.

Інгредієнти

  • Карась - 4 шт
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Приправа (для риби)
  • Цибуля ріпчаста (велика цибулина) - 1 шт
  • Олія
  • Сметана - 200 г
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно (для панірування)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Карасі солю, перчу, додаю приправу для риби. Залишаю маринуватися. Тим часом цибулю обсмажую до золотистого кольору. Змішую сметану і майонез, додаю яйце, обсмажену цибулю. Солю зовсім небагато, оскільки я вже солила рибу. На карасях роблю невеликі надрізи. Обваляти в борошні, обсмажую на олії з двох сторін по 3 хвилини. Перекладаю в форму для випічки, поливаю соусом. Відправляю в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі