Курочка ніжна і золота. Рецепт курки в духовці! На губах буквально тане! Смачна вечеря обіцяє! Ну а може і обід! В "рукаві" її секрет!
Інгредієнти
- Курка (будь-які частини курки (в цей раз у мене гомілки)) - 1 кг
- Кетчуп - 4 ст. л.
- Мед - 1 ч. л.
- Гірчиця - 1 ч. л.
- Майонез - 1 ч. л.
- Сіль - 1 ч. л.
- Цибуля ріпчаста (1 велика, або 2 середні цибулини) - 2 шт
- Часник - 3 зуб.
- Базилік (я ще трохи улюблених спецій і паприки додаю) - 1/2 ч. л.
- Олія - за смаком
Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 5
Цибулю дрібно нарізати, часник натерти на тертці
Додати мед, гірчицю, кетчуп, майонез, сіль, спеції
Добре перемішати
Додати нарізану на шматки курку
Все добре перемішати і залишити в холодильнику мінімум на годину (я на ніч іноді залишаю)
Викладаємо курку разом з маринадом в пакет для запікання, щільно зав'язуємо (я роблю кілька проколів вгорі) потім пакет з куркою поміщаємо в лоток (форму для запікання)
Ставимо в розігріту духовку і запікаємо при 190% хвилин 35-40-50,) а там самі дивіться за кількістю)
Після запікання акуратно відкриваємо пакет
І дістаємо курку з соусом
Наша курочка готова
Виходить дуже соковитою і ніжною. Смачний рецепт курки в духовці.
Подаємо з улюбленими гарнірами. Курка в рукаві готова.
Коментувати