Смачні котлети із судака в кунжуті

Просто, смачно, красиво. Для більшої соковитості цибулю можна обсмажити або додати в фарш розтоплене вершкове масло. Готуйте дієтичні страви, вони корисні.

Інгредієнти

  • Філе рибне (у мене судак) - 1 кг
  • Хліб (для тостів) - 5 ск.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Кріп - 1 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія
  • Кунжут (для панірування)
  • Вода
З хліба зрізаємо кірки і заливаємо водою. Рибу, цибулю і віджатий хліб пропускаємо через м'ясорубку. Нарізаємо кріп і додаємо до фаршу. Солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Вологими руками формуємо котлети і паніруємо в кунжуті. Обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору. Перекладаємо в форму для запікання і доводимо до готовності протягом 15 - 20 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі