Просто, смачно, красиво. Для більшої соковитості цибулю можна обсмажити або додати в фарш розтоплене вершкове масло. Готуйте дієтичні страви, вони корисні.
Інгредієнти
- Філе рибне (у мене судак) - 1 кг
- Хліб (для тостів) - 5 ск.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Кріп - 1 пуч.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Олія
- Кунжут (для панірування)
- Вода
З хліба зрізаємо кірки і заливаємо водою. Рибу, цибулю і віджатий хліб пропускаємо через м'ясорубку. Нарізаємо кріп і додаємо до фаршу. Солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Вологими руками формуємо котлети і паніруємо в кунжуті. Обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору. Перекладаємо в форму для запікання і доводимо до готовності протягом 15 - 20 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів. Смачного!
Коментувати