Чому я не здогадалася так готувати цю рибу раніше. Я люблю страви з риби, але інші члени сім'ї раніше лише іноді приєднувалися. Головною проблемою завжди були кістки. Обробляти свіжу рибу на філе довга й кропітка праця. Дієтичні страви - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Хек - 600 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 100 г
- Борошно пшеничне / Борошно (для панірування) - 30 г
- Сіль - 9 г
- Лист лавровий - 3 шт
- Цукор - 5 г
- Перець чорний - 2 г
- Томатна паста - 2 ст. л.
- Вода - 350 мл
- Олія - 3 ст. л.
Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 3