Дієтична варена куряча ковбаса

Цей рецепт страви з курячого філе, як тільки попався мені на очі, дуже зацікавив мене своїм способом приготування. А готувати ковбасу потрібно буде... в самих звичайних чашках! Продукти знадобляться найпростіші, які завжди є в холодильнику і часу буде потрібно зовсім небагато. Я готувала дієтичний варіант ковбаси для дитини, але можна і спецій додати на свій смак. Таку ковбасу можна і на святковий стіл приготувати для діток або тих, хто на дієті. Дуже смачна, ніжна і соковита ковбаска виходить! Страви на день народження - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 300 г
  • Молоко - 150 мл
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль (без гірки) - 1 ч. л.
  • Крохмаль - 1 ст. л.
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 10

У чашу блендера або комбайна помістити нарізане невеликими шматочками філе, яйце, молоко, крохмаль, подрібнений часник, сіль і перець.
Подрібнити до однорідної маси.
Чашки змастити олією, заповнити масою на 2/3 об'єму.
Накрити фольгою, закріпити фольгу гумками. Дно каструлі застелити рушником. Викласти на нього чашки. Залити воду трохи вище середини чашок. Поставити на вогонь. Після закипання варити 40 хвилин на невеликому вогні.
Потім знімаємо фольгу, трохи охолоджуємо і виймаємо ковбасу з чашок. Нарізати ковбасу бажано після її охолодження. Смачного!
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі