Страви з кролика

Рецепти приготування страви з кролика прості і сподобаються всім любителям кролятини. Дієтичні страви з кроликом в мультиварці і духовці, рецепт для дітей.

Пікантний, ситний, густий і смачний суп з нутом і м'ясом кролика. Ці перші страви з кролика готуються просто і швидко, особливо, якщо нут зварений заздалегідь. Спробуйте!

Інгредієнти

  • Кролик - 500 г
  • Нут (вказана вага вареного нуту) - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 100 г
  • Морква - 150 г
  • Сік томатний - 2 скл.
  • Вода - 2 скл.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Часник - 5 зуб.
  • Кріп - 1 пуч.
  • Лист лавровий - 2 шт
  • Сіль - 1,5 ч. л.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 4

М'ясо кролика не всім до смаку, але воно використовується в дієтичному і лікувальному харчуванні, оскільки містить зовсім невеликий відсоток жиру. Тому при приготуванні кролика необхідно використовувати ароматні трави, або приправляти його, щоб він не вийшов зовсім нудним і дієтичним. Нещодавно приготувала кролика за цим рецептом і залишилася дуже задоволена. Вийшла дуже дієтична страва, зовсім ніякого обсмаження, ні овочів, ні м'яса. А вино в процесі приготування википає і алкоголь йде, залишається тільки приємний смак.

Інгредієнти

  • Кролик - 1 шт
  • Горошок зелений - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Перець зелений - 1 шт
  • Артишок - 4 шт
  • Лист лавровий - 1 шт
  • Вино біле сухе - 200 мл
  • Бульйон - 500 мл
  • Олія оливкова
  • Сіль
  • Суміш перців

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт приготування кролика на сковороді з підливою з томатного соку і соєвого соусу. Виходить дуже смачний кролик, ароматна і густа підлива. Ця страва з кролика добре підійде до будь-якого гарніру.

Інгредієнти

  • Кролик (філе) - 400 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 4 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сік томатний - 1 скл.
  • Перець духмяний - 3 шт
  • Кріп - за смаком
  • Шавлія (свіжий лист) - 1 шт
  • Олія (для смаження)

Рецепт гарної, смачної і святкової страви з кролика! Прекрасно виглядає на святковому столі! Заходьте! Свята тривають! Страви в духовці - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Кролик (у мене тільки ніжки, 6 штук) - 1 шт
  • Картопля - 600 г
  • Бекон - 100 г
  • Сіль - 2 ч. л.
  • Розмарин (свіжий) - 5 гіл.
  • Цибуля ріпчаста (середня) - 2 шт
  • Часник (ціла головка) - 1 шт
  • Вино біле сухе - 100 мл
  • Вода - 50 мл
  • Олія соняшникова - 3 ст. л.
  • Груша (середня, можна більше) - 2 шт

Друзі, напевно кожен знає, котлет багато не буває! Вони з кролика у нас до обіду просто в самий раз! І на вечерю теж можна! Робити їх зовсім не складно! На здоров'я пригощайтеся! І побільше! Не соромтесь!

Інгредієнти

  • Кролик (філе кролика) - 400 г
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Спеції (сіль, чорний мелений перець (приправа для картоплі, це в соус для тушкування, за бажанням-0,5 ч.л)) - за смаком
  • Борошно пшеничне / Борошно (для панірування) - 100 г
  • Олія (для смаження) - за смаком

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 4

Ніжний паштет з печінки кролика буде хороший на сніданок і на обід. І на святковому столі буде виглядати чудово. Гості по достоїнству оцінять це просте блюдо. Страви з печінки смачні, спробуйте.

Інгредієнти

  • Печінка кролика - 300 г
  • Масло топлене - 3 ст. л.
  • Масло вершкове - 80 г
  • Перець білий (лимонний перець) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Горіх мускатний (без гірки) - 1 ч. л.
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт

Час приготування: 90 хвилин

Кролик виходить дуже м'яким і ніжним.

Інгредієнти

  • Кролик - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 2 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Сметана - 300 г
  • Чебрець - за смаком
  • Розмарин - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія - ​​5 ст. л.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 4

По-осінньому яскраве рагу привнесе в ваше меню нотку різноманітності, зберігаючи кращі традиції домашньої трапези. Готується не клопітно, все, як ми любимо :) Страви з картоплі смачні, приготуйте.

Інгредієнти

маринад

  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Кефір - 3 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - 0.5 ч. л.
  • Соєвий соус - 3 ст. л.

Основне

  • Кролик (у мене був цілий кроль, в процесі оброблення половина його пішла на суп, а красиві шматочки - в рагу) - 0.5 шт
  • Цибуля ріпчаста (поріжте півкільцями) - 2 шт
  • Морква (поріжте соломкою) - 1 шт
  • Ріпа (ріпу поріжте соломкою. Можна взяти тільки половину коренеплоду) - 1 шт
  • Картопля (велику картоплю поріжте середнім кубиком) - 5 шт
  • Гарбуз (поріжте середнім кубиком) - 300 г
  • Кус-кус - 4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Спеції (на ваш смак. У мене коріандр і суміш спецій для картоплі: паприка, перець чорний, цибуля, кріп, часник, петрушка, куркума) - 2 ч. л.
  • Олія (у мене 2 ст.л соняшникової та 2 ст.л оливкової олії) - 4 ст. л.
  • Вода - 300 мл

додатково

  • Сливки (опційно) - 5 ст. л.
  • Петрушка (можна будь-яку свіжу зелень) - 0.5 пуч.
  • Часник - 1 зуб.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 8

Кроликів вирощуємо самі, тому він частий гість на нашому столі.

Інгредієнти

  • Кролик - 1 шт
  • Печериці - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Сметана - 200 г
  • Імбир - 1 ст. л.
  • Часник - 5 зуб.
  • Соєвий соус - 100 мл
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Зелень - за смаком

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 6

Сьогодні ніжні котлети з кролика, без додавання вершків і води. М'ясо кролика прийнято вважати сухуватим. Вважається що з нього мало що можна приготувати, в основному його прийнято тушкувати. Насправді з кролика можна приготувати дуже багато смачних і корисних страв.

Інгредієнти

  • Кролик - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 170 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль - 10 г
  • Суміш перців - 1.5 г
  • Сухарі панірувальні / Паніровка - 55 г
  • Борошно пшеничне / Борошно - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Два варіанти приготування страви з кролика (з додаванням олії і без неї).

Варіант 1

  • Кролик
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Приправа (для м'яса)
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Часник - 2 зуб.

Варіант 2

  • Кролик
  • Вода (окріп (щоб майже покрило м'ясо))
  • Сіль
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Лист лавровий - 1 л
  • Олія

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 4