Сьогодні ніжні котлети з кролика, без додавання вершків і води. М'ясо кролика прийнято вважати сухуватим. Вважається що з нього мало що можна приготувати, в основному його прийнято тушкувати. Насправді з кролика можна приготувати дуже багато смачних і корисних страв.
Інгредієнти
- Кролик - 1 кг
- Цибуля ріпчаста - 170 г
- Часник - 2 зуб.
- Яйце куряче - 1 шт
- Сіль - 10 г
- Суміш перців - 1.5 г
- Сухарі панірувальні / Паніровка - 55 г
- Борошно пшеничне / Борошно - за смаком
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 4
Відокремлюємо м'ясо від кісток. На котлети я використовую тільки задню частину кролика. З передньої я варю суп, борщ, холодець.
Вийшов майже кілограм.
Подрібнюємо цибулю і часник в подрібнювачі з яйцем.
Подрібнюємо м'ясо кролика в подрібнювачі або в м'ясорубці.
Додаємо сіль, перець, панірувальні сухарі. Ретельно змішуємо. Сухарі я роблю з висівкового батона, підсушуємо в духовці. Саме додавання сухарів робить правильний смак котлет. Якщо додати м'якоть батона, розмочену в молоці, то за смаком вони будуть нагадувати котлети зі шкільної їдальні.
Мокрими руками формуємо котлети.
Обвалюємо у борошні.
Обсмажуємо від 10 до15 хвилин з кожного боку.
Все, ніжні, смачні котлети готові.
Смачного!
Коментувати