Друзі, напевно кожен знає, котлет багато не буває! Вони з кролика у нас до обіду просто в самий раз! І на вечерю теж можна! Робити їх зовсім не складно! На здоров'я пригощайтеся! І побільше! Не соромтесь!
Інгредієнти
- Кролик (філе кролика) - 400 г
- Морква - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Яйце куряче - 1 шт
- Спеції (сіль, чорний мелений перець (приправа для картоплі, це в соус для тушкування, за бажанням-0,5 ч.л)) - за смаком
- Борошно пшеничне / Борошно (для панірування) - 100 г
- Олія (для смаження) - за смаком
Час приготування: 35 хвилин
Кількість порцій: 4
Пропустити через м'ясорубку філе кролика, моркву і цибулю.
Додати яйце, все посолити, поперчити.
Все добре перемішуємо.
Руками, змоченими у воді, формуємо з фаршу невеликі котлети і обвалюємо їх у борошні.
На сковороді розігріваємо олію, викладаємо котлети.
Обсмажуємо з кожного боку по 4-5 мінут на середньому вогні під кришкою.
Перекладаємо котлети в сотейник, вливаємо 50-80 мл окропу, за бажанням можна додати приправу для картоплі, зелень.
Накриваємо кришкою і ставимо на маленький вогонь пропаритися (хвилин 5).
Котлети готові.
Смачного!
Коментувати