Ніжний паштет з печінки кролика

Ніжний паштет з печінки кролика буде хороший на сніданок і на обід. І на святковому столі буде виглядати чудово. Гості по достоїнству оцінять це просте блюдо. Страви з печінки смачні, спробуйте.

Інгредієнти

  • Печінка кролика - 300 г
  • Масло топлене - 3 ст. л.
  • Масло вершкове - 80 г
  • Перець білий (лимонний перець) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Горіх мускатний (без гірки) - 1 ч. л.
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт

Час приготування: 90 хвилин

Печінку кролика підготувати до тушкування. Видалити плівки, промити, нарізати шматочками.
Ріпчасту цибулю нарізати великими кубиками.
На сковороду додати 3 столові ложки топленого вершкового масла, додати нарізані кубики цибулі.
Пасерувати цибулю до золотистого кольору.
Далі додати нарізану печінку кролика. Злегка обсмажити. Тушкувати печінку на повільному вогні до готовності.
Далі додати лимонний перець і сіль за смаком, додати мускатний горіх.
Моркву відварити до готовності. Додати в блендер відварену моркву, печінку кролика, яка остигнула до кімнатної температури, пробити в блендері до однорідного стану.
Далі пюре з печінки викласти в миску, додати вершкове масло (80 гр.) кімнатної температури. Розтерти печінково-масляну масу до однорідного стану. Паштет з печінки можна подати як холодну закуску в тарталетках або приготувати бутерброди. Прикрасити гілочками кропу або петрушки, посипати кунжутом.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі