Страви на Трійцю

Смачні, традиційні і святкові страви які готують на Трійцю.

Не знаю як назвати це блюдо, просто експериментувал і вийшло дуже смачно. Курочка виходить ніжна в сирному соусі, тане в рту. Можна подати як самостійну страву з сиру і курки або приготувати гарнір. Ми їли без гарніру, просто з овочевим салатом, вийшло ситно. Швидка і смачна вечеря)

Інгредієнти

  • Грудка куряча - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сметана - 4 ст. л.
  • Сир твердий - 160 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Кріп - 1 ст. л.
  • Петрушка - 1 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний - 1 ч. л.
  • Паприка солодка - 0.5 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 3

Дуже соковита, смачна і ніжна рибка під незвичайним соусом.

Інгредієнти

  • Риба (хек) - 2 шт
  • Молоко - 50 мл
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Гірчиця - 1 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Сир (вершковий) - 150 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Масло вершкове - 10 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 5

Смачний зелений борщ зі щавлем і шпинатом, варіант приготування із Закарпаття. Кухня: Українська

Інгредієнти

суп

  • Картопля - 2 шт
  • Яйце куряче (2 відварених, 2 сирих) - 4 шт
  • Щавель - 50 г
  • Шпинат - 50 г
  • Кріп - 15 г
  • Петрушка - 15 г
  • Грудка куряча - 300 г
  • Вода - 2 л
  • Сіль - 1 ст. л.
  • Сметана (на порцію, в готовий борщ.) - 1 ст. л.
  • Цибуля зелена (за смаком, в готовий борщ.) - 2 пуч.

рис

  • Рис - 200 г
  • Вода - 500 мл
  • Сіль

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Скумбрія (макрель) - чи не єдина риба, яка містить максимальну кількість омега 3 жирні кислоти, які наш організм не синтезує, що живе і виловлена ​​в диких водах. А один з найдавніших способів приготування риби - запекти. Страви на трійцю - категорія страви.

Інгредієнти

  • Скумбрія (по 450 м) - 2 шт
  • Помідор (середній) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Майонез - за смаком
  • Вершки - 1 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сік лимонний - 2 ст. л.

Час приготування: 25 хвилин

Кількість порцій: 4

Всім хто любить шпроти, цей рецепт страви з риби дуже сподобається! Шпроти виходять дуже смачними і апетитними.

Інгредієнти

  • Салака (можна тюльку чи кільку) - 600 г
  • Кубик бульйонний (курячий) - 2 шт
  • Чай в пакетиках (чорний) - 2 шт
  • Олія - ​​250 мл

Напевно, ви і не знали що риб'ячі голови можна також смажити?! Багато з подивом ставляться до цієї страви з риби, але скуштувавши одного разу, вишукують в тарілці саме ці шматки смаженої риби. Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Риба (голова коропа, загальна вага 750 г.) - 4 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
  • Олія - ​​за смаком
  • Сіль за смаком

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 2

Продовжуємо "хрюшкіну" тему. Пропоную на ваш розгляд тушковані свинячі ребра в томатному соусі з азіатськими нотками. Скажу відразу цей рецепт страви з м'яса на сковороді абсолютно мій, тому всі претензії приймаються. Звичайно "Хто говорить плагіат - я говорю традиція." Просто купив хороший шматочок м'яса. Приготував. Вирішив поділитися і послухати відгуки. Без проблем, швидко і просто.

Інгредієнти

  • Ребра свинячі - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Імбир (5-6 см.) - за смаком
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Олія кунжутна (темне за смаком) - 1 ч. л.
  • Масло рослинне (якщо ребра жірновато - менше) - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців - за смаком
  • Перець червоний пекучий - за смаком
  • Чебрець - за смаком

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 4

Смачно запікати в духовці молоду картоплю. Серед багатьох рецептів мені дуже подобається запечена картопля в соєвому соусі з часником і зеленню. Ці страви з картоплі нашвидкоруч дуже прості і смачні! Всього-на-всього потрібно трохи проварити картоплю, перемішати зі спеціями і запекти. Аромат на кухні чудовий! А печена картопля настільки смачна, що навіть без відбивних або котлеток йде на ура.

Інгредієнти

  • Картопля (краще молода і дрібна) - 600 г
  • Часник - 4 зуб.
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Оливкова олія (можна замінити рослинним) - 3 ст. л.
  • Сир твердий - 50 г
  • Петрушка (можна використовувати будь-яку зелень) - 1 пуч.
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль за смаком

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 4

Дуже смачні, апетитні крильця зі смаженою скоринкою! Готуються швидко і просто! Рецепт курки в духовці, пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Крила курячі - 1 кг
  • Часник - 3 зуб.
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Спеції - 1 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 3

Коли потрібно нагодувати сім'ю смачно і недорого на допомогу приходять такі смачні і соковиті котлети-оладки. Готувати ці другі страви з фаршу на сковороді дуже просто, потрібно просто все змішати і ароматні, ніжні котлети на вашому столі.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 1 зуб.
  • Кефір - 120 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 6 ст. л.
  • Сода
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Зелень
  • Масло рослинне

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Рагу - це так зручно: перше і друге, на вибір. Та й продукти можна використовувати різні, всього по чуть-чуть і на столі ароматна страва з курки, ситна і красива. Я люблю кожен продукт попередньо обсмажити, мені здається так смачніше, та й шматочки овочів не розвалюються. Пропоную сьогодні приготувати рагу з курячими сердечками, лісовими грибами, сушеною м'ятою, селерою і базиліком, смачно. Пригощайтеся. Кухня: Російська. Готуйте страви з грибів, це смачно.

Інгредієнти

  • Сердечка курячі - 500 г
  • Картопля - 700 г
  • Гриби (заморожені лісові) - 300 г
  • Цибуля ріпчаста (100 м) - 1 шт
  • Морква (середня) - 1 шт
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • М'ята (сушена) - за смаком
  • Базилік (сушений) - за смаком
  • Селера черешкова (сушений) - за смаком
  • Лист лавровий - 2 шт
  • Перець духмяний - 4 шт
  • Зелень (кріп, зелена цибуля) - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6