Ми приготуємо повноцінну швидку вечерю яка буде корисною завдяки запеченої картоплі і рибі. Скумбрія - одна з найбільш корисних і смачних риб, рецептів приготування якої безліч! Але саме запечена скумбрія - мій фаворит! Так само я покажу як обробити скумбрію на філе. Багато з вас роблять вдома смажену картоплю на сковороді, багато людей її люблять. Але я запевняю вас запечена в духовці картопля виграє тим, що вона корисніша і її швидше готувати. Про запечену рибу я і говорити не буду, кожен знає як це смачно. Скажу тільки що за моїм рецептом риба вийде не сухою, дуже ароматною і апетитною! Готуйте страви з картоплі, це смачно.
Інгредієнти
скумбрія запечена
- Скумбрія - 2 шт
- Сік лимонний - 1 ст. л.
- Соєвий соус - 3 ст. л.
- Олія - 4 ст. л.
- Порошок часниковий - 1 ч. л.
- Перець чорний - за смаком
- Сіль за смаком
картопля запечена
- Картопля - 7 шт
- Олія - 5 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Приправа (в приправу для картоплі входять: часник сушений, коріандр, паприка солодка, цибуля сушена, кріп, майоран.) - за смаком
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 8