Ця страва з риби для тих, хто любить рибу і морепродукти. Ніжні смачні биточки з риби з ароматом паприки і з начинкою з моцарелли сподобаються вам і вашим близьким.
Інгредієнти
- Філе рибне (філе минтая без шкіри і кісток) - 400 г
- Батон (вага замочених в молоці і віджатих скибочок батона) - 50 г
- Цибуля ріпчаста (середнього розміру) - 1 шт
- Масло вершкове (масло кімнатної температури) - 50 г
- Олія - 5 ст. л.
- Сіль за смаком
- Паприка солодка - 1 ч. л.
- Перець білий - за смаком
- Моцарелла
- Сухарі панірувальні / Панірування
- Молоко - 100 мл
Час приготування: 60 хвилин
Філе минтая без шкіри і кісток (400 гр.) Нарізати НЕ великими шматочками.
Скибочки батона замочити в молоці, потім віджати.
Філе минтая (400 гр.), Ріпчаста цибуля (1 шт.), Скибочки батона, замочені в молоці і віджаті, пропустити через велику решітку м'ясорубки. У рибний фарш додати паприку (1 ч. ложка), додати білий мелений перець і сіль за смаком. Далі додати розм'якшене вершкове масло (50 гр.).
Рибний фарш добре вимішати.
З фаршу сформувати круглі коржі. На середину кожного коржика додати моцарелу. Сформувати круглі кульки, кожну кульку злегка приплюснути.
Далі биточки присипати панірувальними сухарями.
Наші биточки.
На сковороду додати 5 ст. ложок рослинного масла. Сковороду добре розігріти. Обсмажити биточки на середньому вогні з двох сторін протягом 1-2 хв.
Наші биточки.
Биточки викласти на деко застелений пекарським папером і відправити в розігріту до t 190-200С духовку і злегка запекти в протягом 3-5 хв.
Наші биточки.
Биточки гарнірувати смаженою або відвареною картоплею, овочами, відварним рисом або гречаною кашею і т. і. Смачного!
Коментувати