Биточки рибні "Вершкові" з моцарелою

Ця страва з риби для тих, хто любить рибу і морепродукти. Ніжні смачні биточки з риби з ароматом паприки і з начинкою з моцарелли сподобаються вам і вашим близьким.

Інгредієнти

  • Філе рибне (філе минтая без шкіри і кісток) - 400 г
  • Батон (вага замочених в молоці і віджатих скибочок батона) - 50 г
  • Цибуля ріпчаста (середнього розміру) - 1 шт
  • Масло вершкове (масло кімнатної температури) - 50 г
  • Олія - ​​5 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Паприка солодка - 1 ч. л.
  • Перець білий - за смаком
  • Моцарелла
  • Сухарі панірувальні / Панірування
  • Молоко - 100 мл

Час приготування: 60 хвилин

Філе минтая без шкіри і кісток (400 гр.) Нарізати НЕ великими шматочками.
Скибочки батона замочити в молоці, потім віджати.
Філе минтая (400 гр.), Ріпчаста цибуля (1 шт.), Скибочки батона, замочені в молоці і віджаті, пропустити через велику решітку м'ясорубки. У рибний фарш додати паприку (1 ч. ложка), додати білий мелений перець і сіль за смаком. Далі додати розм'якшене вершкове масло (50 гр.).
Рибний фарш добре вимішати.
З фаршу сформувати круглі коржі. На середину кожного коржика додати моцарелу. Сформувати круглі кульки, кожну кульку злегка приплюснути.
Далі биточки присипати панірувальними сухарями.
Наші биточки.
На сковороду додати 5 ст. ложок рослинного масла. Сковороду добре розігріти. Обсмажити биточки на середньому вогні з двох сторін протягом 1-2 хв.
Наші биточки.
Биточки викласти на деко застелений пекарським папером і відправити в розігріту до t 190-200С духовку і злегка запекти в протягом 3-5 хв.
Наші биточки.
Биточки гарнірувати смаженою або відвареною картоплею, овочами, відварним рисом або гречаною кашею і т. і. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі