Запечений червоний окунь

Червоний окунь - дуже смачна рибка! Цей рецепт страви в духовці з риби - дуже простий для приготування такої рибки! Готуйте дієтичні страви, вони корисні.

Інгредієнти

  • Окунь морський (великий) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Лимон - 1 шт
  • Петрушка - 4 гіл.
  • Кріп - 4 гіл.
  • Сіль (за смаком) - 1 ч. л.
  • Перець чорний (за смаком) - 1 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Рибку добре почистити, обов'язково прибрати чорну плівку всередині.
Цибулю - кільцями, лимон - кружечками.
У риби зрізати плавники, зробити на кожній стороні надрізи на шкірі. Посолити, поперчити рибу.
Я запікала в рукаві для запікання, на дно укладаємо цибулю, зверху - рибку, всередину рибки - зелень, на рибку - кружечки лимона.
Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 30-40 хвилин. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі