Пропоную приготувати легкий і в той же час ситний борщ без додавання м'яса. Не можу назвати його пісним, оскільки галушки готую з додаванням яйця. Дуже смачний суп виходить! Українські страви - категорія рецепту. Готуйте перші страви, вони смачні.
Інгредієнти
суп
- Картопля - 5 шт
- Капуста білокачанна / Капустa - 150 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Буряк - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Томатна паста - 1 ст. л.
- Вода (+150 мл для засмажки) - 1.7 л
- Лист лавровий - за смаком
- Сіль за смаком
- Зелень - за смаком
- Олія (для засмажки)
галушки
- Яйце куряче - 1 шт
- Борошно пшеничне / Борошно - 40 г
- Сіль - 1 щіпка
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4