Гарячі страви

Оригінальні і основні гарячі страви. Перші і другі, літні і прості, українські і італійські, нові і швидкі, святкові і ресторанні, пісні і легкі, смачні і цікаві, солодкі і овочеві, мясні і рибні гарячі страви. Весільні гарячі страви на святковий стіл на день народження, банкетні на весілля, на бенкет для гостей на новий рік, на свято Різдво, для святкового столу на Великдень, на ювілей, на гаряче для ресторанів, на швидку руку, з картоплі і риби лосося, з курячого філе і капусти, з язика і лаваша, з ковбасою і сиром. Гарячі страви з печінки і грибів, меню з бринзи, з авокадо і яблук, з баклажанів і сиру, з мясом і грибами, із мяса свинини і лавашу, з телятини і овочів, на шпажках і зі шпинату, з слойоного тіста, з кабачків і помідорів. Дізнайтеся які є вишукані гарячі закуски і блюда до святкового столу української кухні, в мультиварці і горщиках, в тарталетках до свята, для дітей до новорічного столу, швидко для фуршету. Рецепти гарячих страв і закусок на святковий стіл.

"Домашна селска гозба" - дуже смачні і ситні гарячі страви з картоплі і яєць болгарської кухні. Просте і швидке блюдо в приготуванні. Кухня: Болгарська

Інгредієнти

  • Картопля (400 гр) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста (середніх) - 2 шт
  • Помідор (300 гр) - 1 шт
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Перець червоний пекучий - за смаком
  • Петрушка - за смаком

Час приготування: 45 хвилин

Це дуже смачні і в той же час дуже ситні і калорійн гарячі страви з картоплі в духовці французької домашньої кухні. Кухня: Французька

Інгредієнти

  • Картопля - 750 г
  • Бекон - 350 г
  • Сир твердий - 150 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Масло вершкове - 40 г

Час приготування: 150 хвилин

Шурпа це блюдо зі смаком і характером. Густі наваристі гарячі страви з курки подарують вам насолоду. Подивіться що ми додали в шурпу щоб зробити її ще ситніше! Смачного!

Інгредієнти

  • Гомілка куряча - 8 шт
  • Картопля (невеликих) - 10 шт
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Морква - 2 шт
  • Помідор (середніх) - 10 шт
  • Перець солодкий - 5 шт
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Вода - 300 мл
  • Олія - ​​50 мл
  • Перець чилі - 1 шт
  • Тісто прісне
  • Часник - 4 зуб.
  • Базилік - 20 г
  • Петрушка - 20 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Дуже смачне, ароматне м'ясо. Мінімум зусиль і витрат часу. Готуйте гарячі страви з м'яса свинини. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Корейка (порційні шматки) - 4 шт
  • Сіль за смаком)
  • Спеції (за щіпці: коріандр мелений, паприка, часниковий порошок, мелений перець, куркума)

Стіжки з фаршу - дуже смачні і ситні гарячі страви з курячого філе в духовці. Вони чудово підійдуть як для сімейної вечері, так і для святкового столу. В основному стіжки готують з м'ясного фаршу, який отримують з м'ясорубки, але мені більше подобається варіант з фаршем з рубленого м'яса, так виходить набагато соковитіше. Страви на день народження - категорія рецепту.

Інгредієнти

курячий фарш

  • Філе куряче - 650 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

овочева начинка

  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Гриби (я використовувала гливи, можна шампіньйони) - 180 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Помідор - 4 шт

Сирний соус для "шапочки"

  • Сметана - 150 г
  • Сир твердий - 80 г
  • Сирок плавлений - 80 г
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Сіль (якщо сир не досить солоний, можна додати сіль) - по смаку

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 11

Картопля по-селянськи - дуже смачні страви в духовці, які можна подавати окремо з соусом або як гарнір до м'яса або риби. Гарячі страви з картоплі в духовці дуже популярні в різних кафе і закладах швидкого харчування, але там їх готують зазвичай у фритюрі, у великій кількості жиру, що не дуже корисно для здоров'я. Картопля по-селянськи, приготована вдома в духовці, набагато корисніше, а на смак нічим не поступається приготовленої у фритюрі або смаженої і навіть перевершує. Готуйте страви з картоплі, вони смачні.

Інгредієнти

  • Картопля (7-8 шт) - 1 кг
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Спеції - за смаком
  • Сметана - 150 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Кріп - 1 пуч.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 3

Пропонуємо вашій увазі спрощений варіант котлет по-київськи, де замість філе використовуємо курячий фарш. Виходять смачні котлетки. Гарячі страви з фаршу дуже смачні.

Інгредієнти

  • Фарш курячий - 500 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сухарі панірувальні / Панірування - 200 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Кріп ((змішати з маслом і у вигляді ковбаски заморозити))
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Олія (для смаження)

Готуємо інгредієнти:

  1. Фарш - посолити і поперчити;
  2. Масло вершкове змішати з невеликою кількістю кропу, скачати ковбаскою і заморозити;
  3. Яйця збиваємо як на омлет;
  4. Висипаємо панірування в ємність.

Тушковані свинячі реберця з овочами, картоплею і куркумою в мультиварці. Ароматні, ситні страви з брокколі для сімейного обіду. Гарячі страви в мультиварці дуже смачні.

Інгредієнти

  • Ребра свинячі - 05 кг
  • Оливкова олія (або соняшникова) - 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 2 шт
  • Помідор - 1 шт
  • Брокколі (суцвіття) - 8 шт
  • Картопля (молода картопля 10 шт середнього розміру) - 07 кг
  • Петрушка (корінь і черешки від 1 гілочки) - 1 шт
  • Перець духмяний (і + перець чорний горошком-6 шт) - 3 шт
  • Лист лавровий (невеликі) - 2 шт
  • Куркума - 2 ч. л.
  • Сіль за смаком)

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 4

Готуйте страви зі шпинату і картоплі. Пюре яскраве, радісне, ошатне, ніжне з вершковим, витонченим смаком і ароматом. Смак картопляного пюре, шпинату і сиру збалансований. Готуйте гарячі смачні страви з картоплі пюре.

Інгредієнти

  • Картопля - 1 кг
  • Шпинат - 100 г
  • Молоко - 250 мл
  • Масло вершкове (розм'якшене) - 75 г
  • Сир твердий (ковбасний) - 200 г
  • Сіль - 0.5 ч. л.
  • Лист лавровий - 2 шт
  • Часник - 2 зуб.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 5

Це одні з найбільш універсальних страв на Великдень - гарячі страви з курячого філе в духовці, які відрізняються простотою і швидкістю свого приготування. Всім привіт! Я до вас знову з апетитним горщиком! Я фанат духовки, що поробиш. Готуйте дієтичні страви, вони корисні.

Інгредієнти

  • Філе куряче (краще не брати грудку) - 200 г
  • Картопля (середні) - 3 шт
  • Цибуля ріпчаста (велика цибулина) - 1 шт
  • Молоко - 0.5 скл.
  • Сіль за смаком
  • Приправа - за смаком
  • Зелень - за смаком

Час приготування: 45 хвилин

Кількість порцій: 2

Чергова страва з курячої грудки, де вона представлена ​​в кращому вигляді: смачне панірування, соковите м'ясо, оригінальна подача, простір для вибору соусів до цих "пальчиків" і простота приготування! Гарячі другі страви іноді виходять дуже смачними.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 500 г
  • Сухарі панірувальні / Панірування (великі) - 1 скл.
  • Кефір - 0,5 скл.
  • Кунжут - 3 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Паприка солодка - 2 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3