Дуже смачний варіант смаженого м'яса з шматочками солодкого перцю, маринованими огірками та смаженою картоплею. Вдихнувши аромат цієй страви з телятини і побачивши апетитну тарілочку, будь-яка людина зрозуміє сенс назви. Готую не перший раз і суттєво переробила під себе. Кухня: Вірменська. Страви з картоплі - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Телятина (вирізка) - 1000 г
- Картопля - 1000 г
- Перець болгарський (великих) - 3 шт
- Огірок маринований (в оригінальному рецепті в 2 рази більше) - 300 г
- Масло топлене - 1 ст. л.
- Олія - 3 ст. л.
- Сіль (за смаком (не забуваємо про мариновані огірочки)) - 1,5 ч. л.
- Перець чорний - 1 ч. л.
- Паприка солодка - 1 ч. л.
- Сумах - 0,5 ч. л.
- Порошок часниковий (у мене вірменська часникова приправа) - 1 ч. л.
- Зелень (кріп, петрушка, чебрець (що є)) - 1 пуч.
- Аджика - за смаком
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 10