Просте блюдо для повсякденного вечері в сімейному колі. Ситне, ароматне і не потребує великих трудовитрат. Все зробить духовка. Ну, майже все! Страви в духовці - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Телятина - 700 г
- Картопля - 10 шт
- Баклажан - 2 шт
- Морква (2-3)
- Цибуля ріпчаста - 3 шт
- Гірчиця (французька) - 2 ч. л.
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Приправа - за смаком
- Лист лавровий - 2 шт
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Телятину нарізати на невеликі шматочки, додати соєвий соус, гірчицю, трохи солі, перець і приправу до смаку.
Добре перемішати і відставити на півгодини.
Тим часом вимити і очистити овочі. Баклажани і картоплю нарізати кубиками, моркву - півкільцями, цибулю - соломкою.
Всі овочі перемішати в глибокій мисці. Посолити і поперчити за смаком.
Додати м'ясо, лавровий лист і спеції за смаком (я додала прованських трав).
Викласти суміш у вогнетривку форму для запікання.
Запікати в духовці при 170-160 * С протягом 1 години (до готовності картоплі). Перші 40 хвилин під кришкою, потім кришку зняти. За час запікання пару раз перемішати.
Готове рагу витягти з духовки, дати йому трохи охолонути.
Розкласти по тарілках і подати на стіл, посипавши свіжою зеленню. Смачного!
Коментувати