Вершкова телятина

Варіант приготування смачного м'яса, без особливого клопоту, при мінімальному наборі продуктів. А адже це важливо в новорічні святкові дні. Телятина не така жирна, часто м'ясо може бути навіть сухуватим, але додавання вершків перетворить блюдо до святкового, посиливши вершково - молочний смак саме телятини. Не старайтеся зі спеціями, вони тут можуть виявитися навіть зайвими. Тільки перець і паприка, сіль і вершки. Другі страви з телятини - категорія рецепту. Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Телятина (м'якоть шийної частини) - 1200 г
  • Сливки (10-15%) - 50 мл
  • Паприка солодка - 1 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Сіль за смаком

Час приготування: 150 хвилин

Кількість порцій: 5

М'ясо вимити, обсушити. Додати паприку і перець.
Посолити, ретельно обмазати м'ясо. Прибрати в пакет для запікання. Залишити на 1-12 годин.
Перед запіканням додати в пакет вершки.
Пакет закрити, вершки розподілити по всьому м'ясу.
Запікати при 180 градусах 1 годину.
Потім акуратно пакет розрізати. Продовжити запікати м'ясо 20 хвилин.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі