Варіант приготування смачного м'яса, без особливого клопоту, при мінімальному наборі продуктів. А адже це важливо в новорічні святкові дні. Телятина не така жирна, часто м'ясо може бути навіть сухуватим, але додавання вершків перетворить блюдо до святкового, посиливши вершково - молочний смак саме телятини. Не старайтеся зі спеціями, вони тут можуть виявитися навіть зайвими. Тільки перець і паприка, сіль і вершки. Другі страви з телятини - категорія рецепту. Пригощайтеся.
Інгредієнти
- Телятина (м'якоть шийної частини) - 1200 г
- Сливки (10-15%) - 50 мл
- Паприка солодка - 1 ч. л.
- Перець чорний (мелений) - за смаком
- Сіль за смаком
Час приготування: 150 хвилин
Кількість порцій: 5
М'ясо вимити, обсушити. Додати паприку і перець.
Посолити, ретельно обмазати м'ясо. Прибрати в пакет для запікання. Залишити на 1-12 годин.
Перед запіканням додати в пакет вершки.
Пакет закрити, вершки розподілити по всьому м'ясу.
Запікати при 180 градусах 1 годину.
Потім акуратно пакет розрізати. Продовжити запікати м'ясо 20 хвилин.
Смачного!
Коментувати