Тушкована телятина з томатно-грибною підливою

Пропоную вам спробувати мій улюблений рецепт страви з тушкованої телятини. М'ясо виходить ніжне, ароматне, що тане в роті. Підійде до будь-якого гарніру. Рецепт страви з грибів не складний і з доступними продуктами. Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Телятина - 1 кг
  • Гриби - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Томати у власному соку (дрібно нарізані) - 1 бан.
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець запашний - за смаком
  • Бульйон - 500 мл
Цибулю і часник дрібно порізати.
І тушкувати на вершковому маслі до прозорого стану.
Телятину помити, нарізати кубиками і обваляти в борошні.
Додати до цибулі з часником і злегка обсмажити.
Додати банку томатів з соком, дрібно нарізану петрушку, цукор, гриби, нарізані пластинами або часточками і бульйон. Довести до кипіння і готувати при закритій кришці близько 45 хвилин, періодично помішуючи.
Окремо відварити рис. Подавати телятину з рисом. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі