Пропоную вам спробувати мій улюблений рецепт страви з тушкованої телятини. М'ясо виходить ніжне, ароматне, що тане в роті. Підійде до будь-якого гарніру. Рецепт страви з грибів не складний і з доступними продуктами. Пригощайтеся.
Інгредієнти
- Телятина - 1 кг
- Гриби - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 4 зуб.
- Масло вершкове - 50 г
- Цукор - 1 ст. л.
- Петрушка - 1 пуч.
- Томати у власному соку (дрібно нарізані) - 1 бан.
- Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець запашний - за смаком
- Бульйон - 500 мл
Цибулю і часник дрібно порізати.
І тушкувати на вершковому маслі до прозорого стану.
Телятину помити, нарізати кубиками і обваляти в борошні.
Додати до цибулі з часником і злегка обсмажити.
Додати банку томатів з соком, дрібно нарізану петрушку, цукор, гриби, нарізані пластинами або часточками і бульйон. Довести до кипіння і готувати при закритій кришці близько 45 хвилин, періодично помішуючи.
Окремо відварити рис. Подавати телятину з рисом. Смачного!
Коментувати