Страви з грибів

Пісні і дієтичні, гарячі і святкові, перші і другі, прості і цікаві, швидкі страви та закуски з сушених і заморожених, з варених і консервованих, з білих і лісових, з маринованих і сухих, з відварених і свіжих грибів української кухні, в духовці, з квасолі та картоплі, з шампіньйонів та грибами, з овочів і курки, страва з білими грибами, з баклажанів як гриби, з квасолі, фаршу та курки, з м'яса і картоплі, з курячого філе. Тут ви дізнаєтеся що можна приготувати, як готувати страви, блюда із сушених і заморожених, польських грибів, рецепти з шампіньйонів і маслюків, з опеньок і підпеньок, з козарів і лисичок, із зонтиків і опеньків, вешенка, з дощовиків і лисички, з гриба дощовика і гливи, з білого гриба, з лисичками і опеньками, з печериці. На цій сторінці ми зібрали цікаві страви з білими і лісовими, з маринованими і сушеними, з сухими грибами шампиньонами, з рисом та м'ясом, в мультиварці. Якщо ви ще не знаєте що приготувати і які страви готують з грибів, то подивіться цей розділ. Готуйте і насолоджуйтеся!

Всім привіт! Рецепт паштету з курки і грибів в сметанному соусі. Дуже смачно, готується напередодні з вечора, а з ранку підсмажую хліб в тостері, зверху паштет і все, сніданок готовий! Сметану можна замінити жирними вершками.

Інгредієнти

  • Філе куряче (відварне) - 1 шт
  • Гриби - 200 г
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль

Смачний і легкий листковий салат можна приготувати на новорічний стіл.

Інгредієнти

  • Філе куряче (варене) - 200 г
  • Огірок (свіжий) - 180 г
  • Огірок маринований - 180 г
  • Гриби (лісові, заморожені) - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Горіхи волоські - 50 г
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Квасоля консервована (біла) - 300 г
  • Часник - 1 зуб.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 6

Рецептів котлет існує безліч, і, здавалося б, що пропонувати черговий рецепт - справа невдячна. Але, у кожної господині є свої улюблені, і я-не виняток. Хочу поділитися рецептом котлет, запечених в духовці. Зверху будуть гриби під рум'яної сирною скоринкою! Котлети виходять м'які, соковиті і ароматні. Пригощайтеся! Страви з м'яса і грибів - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • М'ясо (свинина, яловичина) - 700 г
  • Цибуля ріпчаста - 300 г
  • Гарбуз - 70 г
  • Яйце куряче (не обов'язково) - 1 шт
  • Гриби - 300 г
  • Сир твердий - 70 г
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Прянощі (для грибів і фаршу - за бажанням) - за смаком

Пропоную приготувати картопляну запіканку з грибами. Це смачне і просте в приготуванні блюдо, обов'язково доведеться вам до смаку.

Інгредієнти

  • Картопля - 5 шт
  • Гриби - 300 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Сир твердий - 160 г
  • Олія - ​​20 мл
  • Приправа - за смаком
  • Сіль за смаком

Час приготування: 55 хвилин

Кількість порцій: 4

Прогулянка по осінньому лісі - це насолода для душі! Походити по опалому листю, насолодитися останніми променями сонечка... Якщо ще й гриби попадуться вам на шляху, то гарний настрій забезпечено! Залишається тільки знайти відповідний рецепт грибного блюда. У мене такий є. Заходьте, пригощу!

Інгредієнти

  • Картопля - 250 г
  • Гриби - 250 г
  • Молоко - 100 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 140 г
  • Дріжджі - 6 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Просте душевне блюдо. Ароматне і якийсь дуже домашнє. Готується швидко, з'їдається ще швидше. Подайте картоплю з білими грибами як самостійно блюдо або як гарнір, наприклад, до м'яса.

Інгредієнти

  • Картопля (велика) - 5 шт
  • Гриби (білі, заморожені) - 300 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Чебрець - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 6

Гарнір з цвітної капусти з овочами і грибами. Готується нескладно і швидко. Хороший і гарячим, прямо з печі, і в холодному вигляді дуже непоганий. На святковому столі, по-моєму, повинні бути і прості страви з капусти. Спробуйте!

Інгредієнти

  • Капуста цвітна - 700 г
  • Морква - 150 г
  • Цибуля ріпчаста - 150 г
  • Гриби (200-250 г) - 200 г
  • Сир твердий (за бажанням) - 30 г
  • Чебрець - 2 гіл.
  • Вода - 50 мл
  • Сіль за смаком
  • Олія - ​​3 ст. л.

Насичені за смаком, ароматні і корисні страви з грибів. Сподіваюся, ця страва стане в нагоді в Піст. Віддаю ій перевагу, як другої гарячої страві. Прекрасний гарнір. Хоча цілком можна їсти як холодну закуску. Якщо ви маєте мультиварку і не маєте нічого проти приготування в ній, то раджу в даному випадку скористатися нею. Страви в мультиварці - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Квасоля консервована (червона в томатному соусі) - 1 бан.
  • Баклажан (великий) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Перець солодкий червоний - 1 шт
  • Гриби - 200 г
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Часник - 4 зуб.
  • Суміш перців (мелена) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Коріандр (мелений) - 1 ч. л.
  • Кінза - за смаком
  • Цибуля зелена - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Під час Посту, все ж, хочеться, щоб їжа була смачною і корисною. Пропоную вам першу страву - насичений за смаком суп з двох видів грибів, а маслини внесуть в це блюдо свою пікантну нотку. Ну, а для мене, як діабетика, такий суп прийнятний, оскільки він без картоплі і з мінімумом вуглеводів. Пісні страви - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Маслини (без кісточок) - 12 шт
  • Гриби (будь-які, у мене гливи) - 100 г
  • Гриби консервовані (мариновані гриби, у мене шампіньйони) - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Крупа гречана - 60 г
  • Вода (окріп) - 2000 мл
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців (мелена) - за смаком
  • Лист лавровий - 2 шт
  • Кріп - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Приготувати цей рулет зовсім не складно. Це смачні і ситні страви з яєць, спробуйте приготувати!

Інгредієнти

  • Картопля - 700 г
  • Гриби - 350 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сир твердий - 30 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Цибуля зелена
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Олія соняшникова - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Друзі, ми продовжуємо грибну тему! Ну хто ж не любить картоплю таку, побільше готуйте страви з картоплі. Все просто і смачно! Який аромат! Шикарна страва з грибів і мало витрат!

Інгредієнти

  • Картопля - 7 шт
  • Гриби (свіжі) - 450 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Сметана (1-2 ст.л) - 1 ст. л.
  • Крохмаль - 1 ч. л.
  • Вода (для розведення крохмалю) і 1, 1,5 склянки для тушкування) - 100 мл
  • Масло вершкове - на смак
  • Олія - ​​за смаком
  • Зелень - за смаком
  • Часник - за смаком
  • Спеції (сіль, перець горошок, лаврове листя, перець мелений і улюблені приправи)) - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4