Під час Посту, все ж, хочеться, щоб їжа була смачною і корисною. Пропоную вам першу страву - насичений за смаком суп з двох видів грибів, а маслини внесуть в це блюдо свою пікантну нотку. Ну, а для мене, як діабетика, такий суп прийнятний, оскільки він без картоплі і з мінімумом вуглеводів. Пісні страви - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Маслини (без кісточок) - 12 шт
- Гриби (будь-які, у мене гливи) - 100 г
- Гриби консервовані (мариновані гриби, у мене шампіньйони) - 100 г
- Цибуля ріпчаста - 1/2 шт
- Часник - 4 зуб.
- Олія - 2 ст. л.
- Крупа гречана - 60 г
- Вода (окріп) - 2000 мл
- Сіль за смаком
- Суміш перців (мелена) - за смаком
- Лист лавровий - 2 шт
- Кріп - за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4