Відбивні курячі в сирному клярі виходять надзвичайно смачними, м'якими, ароматними і просто тануть у роті! Це безпрограшний варіант страви з курячого філе як для свят, так і для буднів! Готуйте святкові страви, це смачно.
Інгредієнти
- Філе куряче (грудка) - 500 г
- Сир твердий - 200 г
- Яйце куряче (якщо дрібне, то 3) - 2 шт
- Часник - 3 зуб.
- Сметана (майонез) - 2 ст. л.
- Крохмаль картопляний - 1 ст. л.
- Соєвий соус (за бажанням) - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Борошно пшеничне / Борошно (для панірування)
- Олія (для смаження)
Курячі грудки розрізаю поздовжньо на 2-3 частини.
М'ясо злегка відбиваю. Трохи солю, перчу, натираю подрібненим часником.
Для клярі змішую яйця, крохмаль, соєвий соус і сметану (майонез).
Додаю сир, натертий на дрібній тертці. Якщо маса виходить дуже густою, додаю ще одне яйце.
Кожну відбивну панірую в борошні (надлишки обов'язково прибрати).
Далі опускаю в кляр і потім в розігріту олію.
Смажу відбивні на середньому вогні до красивого золотистого кольору, в середньому по 3 хвилини з кожного боку.
Подаємо з будь-яким гарніром. Смачного!
Коментарі
Я бажаю вам добра щастя і…
Коментувати