М'ясо під шубою "Хороший апетит"

Друзі, ви готували м'ясо на м'ясі? Ваші обід або вечеря будуть прекрасними! А гості на свято задоволені і ситі! Такі ідеї дуже популярні! Смачно, ніжно, дуже соковито! Такі святкові страви з м'яса всім подобаються, це точно! Соус теж просто клас! "Шуба" пишна у нас!

Інгредієнти

Основне блюдо

  • Свинина (1,2 кг - свіна корейка без кістки (можна інше м'ясо свинини, але хороші стейки)) - 1 кг
  • Фарш курячий - 350 г
  • Сир твердий (для верху) - 250 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Печериці (10-18 штук. Залежить від їх розміру і кількості м'яса)) - 15 шт
  • Спеції (сіль, улюблені м'ясні спеції за смаком) - за смаком

соус

  • Майонез - 240 г
  • Кетчуп - 100 г
  • Часник (3-4 зуб) - 4 зуб.
  • Яйце куряче (сире) - 1 шт

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

М'ясо нарізати поперек волокон, злегка відбити, посолити, поперчити
Скласти стопкою
До фаршу додати дрібно нарізану цибулю, спеції і сіль
Добре перемішати
Для соусу: з'єднати майонез, кетчуп, сире яйце і подрібнений часник
Добре перемішати
Свинячі стейки викладаємо на деко (я трохи масла накапала)
Зверху намазуємо курячий фарш
Печериці нарізаємо пластинками, розкладаємо зверху на фарш, трохи вдавлюючи їх в нього
Далі викладаємо рівномірно соус і відправляємо в розігріту 180% духовку, хвилин на 40 (може 35, все залежить від кількості м'яса і товщини шматків)
Через 40 хвилин дістаємо м'ясо, при випіканні може виділитися багато соку, тоді трохи отлейте (приберіть за допомогою ложки)
Посипаємо м'яса натертим сиром
І ставимо деко з м'ясом ще в духовку хвилин на 15-20
Блюдо готове
Подаємо з овочами, або улюбленими гарнірами.
М'ясо готове. Дуже ніжно, соковито і ситно виходить. Звичайно це блюдо не на кожен день, але іноді побалувати себе можна) Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі