Страви з рису

Пісні і дієтичні, японські, корейські і китайські, легкі і прості, солодкі і швидкі страви з вареного і бурого, з готового і дикого, з коричневого і круглого, з нешліфованого, чорного і червоного рису в мультиварці і домашніх умовах, для дітей, з кабачка і фаршу, з овочами і м'яса, з курки і без мяса, з гарбуза і капусти, з рисових макаронів, східна страва. Страви і рецепти з рисом, приготування - це не тільки азіатська кухня і не обов'язково плов. Навіть звичайний рис може стати справжнім делікатесом, якщо його правильно приготувати. Що можна приготувати із рису і до рису, східна страва. Готуйте і насолоджуйтеся!

Всім привіт, друзі! Пропоную вашій увазі рецепт приготування смачних, соковитих тефтелей з кабачком. Страви в духовці з фаршу дуже смачні.

Інгредієнти

тефтелі

  • Рис (сирої) - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Фарш м'ясний (у мене свинячо-яловичий) - 500 г
  • Кабачок - 100 г
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Спеції - за смаком
  • Масло рослинне (для змащування форми) - 1 ст. л.

соус

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Помідор - 4 шт
  • Масло рослинне (для обсмажування) - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Орегано - за смаком

Відмінний варіант смачного рису з мінімальним витраченим часом і продуктами. Готуйте дієтичні страви, вони корисні.

Інгредієнти

  • Рис - 400 г
  • Бекон - 250 г
  • Соєвий соус - 2.5 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста (невелика) - 2 шт
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 8

Інгредієнти

  • Рис - 1 кг
  • Морква - 1 кг
  • Яловичина - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Зіра - 2 ч. л.
  • Сіль - 2 ч. л.
  • Часник - за смаком
  • Вода - 1 л
  • Олія - ​​150 г

Кількість порцій: 6

Якщо ви готуєте для маленької дитини, то всякого роду піджарки йому ні до чого. До того ж молодим мамам часом просто ніколи морочитися. Так було і у мене і найпростіший рецепт страви з фаршу виявився дуже до смаку дітям! Всього 3 інгередіента і смачна вечеря готова.

Інгредієнти

  • Перець солодкий (залежить від розміру перців) - 8 шт
  • Рис - 1 скл.
  • Фарш курячий - 500 г
  • Сіль - 1 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

Дуже прості в приготуванні страви з капусти і рису, які не набридають. Виходить дуже смачно, готувати буквально хвилин 15 - 20. Можна зробити відразу велику порцію на всю сім'ю. Дуже добре підходить на обід і вечерю, ваша сім'я буде задоволена. Другі страви - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Свинина - 250 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 0.5 шт
  • Капуста білокачанна / Капустa - 300 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Рис - 1 скл.
  • Соєвий соус - 30 мл
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Соковита, ніжна кольрабі чудово поєднується з кабачково-грибною заливкою, смак підвищують тефтелі, а помідори черрі служать не тільки прикрасою. Вони доповнюють своїм неповторним виглядом і ароматом.

Інгредієнти

тефтелі

  • Фарш м'ясний - 300 г
  • Рис (відварений) - 5 ст. л.
  • Приправа (прованські трави) - 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль - 0.2 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.5 ч. л.

заливка

  • Печериці - 8 шт
  • Кабачок - 500 г
  • Сирок плавлений (в ванночках) - 200 г
  • Сметана - 100 г
  • Сіль - 0.2 ч. л.

основа

  • Капуста кольрабі - 400 г
  • Помідори черрі - 800 г
  • Лист лавровий - 2 шт
  • Сіль - 0.2 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Гуляш, як робила бабуся, тільки мною зроблений в казані на вогнищі. Гуляш дуже смачний. В даному випадку приготований з рисом. Гуляш з рисом на вечерю, дуже смачно і ситно. Страви на день народження з рису - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Свинина - 800 г
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Морква - 1 шт
  • Масло вершкове - на смак
  • Рис - 300 г
  • Олія - ​​за смаком
  • Помідор - 2 шт
  • Томатна паста - за смаком
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Лист лавровий - 3 шт
  • Зелень
  • Часник - 4 зуб.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Один з варіантів плову, але без моркви. А щоб не було нудно і блідо - свіжа зелень, зіра і суха аджика, паприка - спеції додадуть страві сонячний апетитний колір і аромат. Страви з курки дуже смачні, готуйте їх.

Інгредієнти

  • Рис (2,5 склянки) - 500 г
  • Курка - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста (3 шт., велика) - 500 г
  • Олія - ​​150 мл
  • Паприка солодка - 1 ст. л.
  • Зіра - 1 ч. л.
  • Аджика (суха, гостра) - 1 ч. л.
  • Сіль (1 ч.л. з невеликою гіркою) - за смаком
  • Часник (середній) - 1 шт
  • Зелень (кріп, часникові стрілки) - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 10

Долма це всіма нам улюблені голубці тільки в виноградному листі. Це дуже ароматна і смачна страва з фаршу, яку кожен повинен спробувати.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний - 300 г
  • Рис (200 гр. відвареного рису.) - 200 г
  • Зелень (кріп, листочки базиліку.) - 1 пуч.
  • Лист виноградний - 50 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Вода (3 літри окропу щоб ошпарити виноградні листя) - 5 л
  • Цибуля ріпчаста (в фарш.) - 2 шт

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 6

Дуже смачні, соковиті і ситні тефтелі з рисом в томатному соусі. Аромат стоїть на весь будинок. Дуже люблю цей рецепт страви зі свинини за те що тефтелі потрібно готувати в духовці. Відмінний варіант страви з фаршу в духовці для вечері або обіду для всієї родини.

Інгредієнти

  • Свинина - 500 г
  • Рис - 0.5 скл.
  • Вода - 3 скл.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль - 2 ч. л.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Томатна паста - 3 ст. л.