Відмінний варіант смачного рису з мінімальним витраченим часом і продуктами. Готуйте дієтичні страви, вони корисні.
Інгредієнти
- Рис - 400 г
- Бекон - 250 г
- Соєвий соус - 2.5 ст. л.
- Сіль за смаком
- Цукор - 1 ч. л.
- Цибуля ріпчаста (невелика) - 2 шт
- Яйце куряче - 5 шт
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 8
Ставимо відварювати рис. А поки відварюється рис наріжемо бекон на невеликі шматочки, нарубав дрібно цибулю. У миску розбиваємо яйця, посолити і поперчити, а потім збити. У глибокій сковороді обсмажуємо яйця, постійно помішуючи. Потім виймаємо їх. Потім обсмажуємо бекон майже до хрустості і так само виймаємо. Після чого жиром який витопився з бекону обсмажуємо цибулю. До цибулі додаємо вже відварений рис, перемішуємо і хвилинку обсмажуємо. Потім солимо, додаємо цукор, соєвий соус, перець, перемішуємо і трохи обсмажуємо. Після чого додаємо яйця і бекон. Перемішуємо і подаємо на стіл. Всім смачного друзі)
Коментувати