Рис з беконом і яйцем

Відмінний варіант смачного рису з мінімальним витраченим часом і продуктами. Готуйте дієтичні страви, вони корисні.

Інгредієнти

  • Рис - 400 г
  • Бекон - 250 г
  • Соєвий соус - 2.5 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста (невелика) - 2 шт
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 8

Ставимо відварювати рис. А поки відварюється рис наріжемо бекон на невеликі шматочки, нарубав дрібно цибулю. У миску розбиваємо яйця, посолити і поперчити, а потім збити. У глибокій сковороді обсмажуємо яйця, постійно помішуючи. Потім виймаємо їх. Потім обсмажуємо бекон майже до хрустості і так само виймаємо. Після чого жиром який витопився з бекону обсмажуємо цибулю. До цибулі додаємо вже відварений рис, перемішуємо і хвилинку обсмажуємо. Потім солимо, додаємо цукор, соєвий соус, перець, перемішуємо і трохи обсмажуємо. Після чого додаємо яйця і бекон. Перемішуємо і подаємо на стіл. Всім смачного друзі)

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі