Якщо ви готуєте для маленької дитини, то всякого роду піджарки йому ні до чого. До того ж молодим мамам часом просто ніколи морочитися. Так було і у мене і найпростіший рецепт страви з фаршу виявився дуже до смаку дітям! Всього 3 інгередіента і смачна вечеря готова.
Інгредієнти
- Перець солодкий (залежить від розміру перців) - 8 шт
- Рис - 1 скл.
- Фарш курячий - 500 г
- Сіль - 1 ч. л.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 8
Промити і відварити рис. У мене бурий, він корисніший, але можна взяти самий звичайний рис. Я варю до готовності, але не до каші.
Очистити перець від плодоніжок і видалити всі зернятка.
Готовий рис посолити трохи більше, з урахуванням що він буде змішуватися з несолоним фаршем. Посоленний і ретельно змішаний з сіллю рис перемішати з фаршем. Начинити цією начинкою перці.
Скласти фаршировані перчики в каструлю, залити водою. Для економії часу можна залити окропом з чайника. Трохи посолити. Поставити на вогонь. Після закипання зменшити вогонь і варити 30-40 хвилин.
На бульйоні, який вийшов після приготування перців, можна зварити відмінний овочевий суп! Смачного!
Коментувати