Дуже смачні, соковиті і ситні тефтелі з рисом в томатному соусі. Аромат стоїть на весь будинок. Дуже люблю цей рецепт страви зі свинини за те що тефтелі потрібно готувати в духовці. Відмінний варіант страви з фаршу в духовці для вечері або обіду для всієї родини.
Інгредієнти
- Свинина - 500 г
- Рис - 0.5 скл.
- Вода - 3 скл.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Сіль - 2 ч. л.
- Цукор - 1 ст. л.
- Перець чорний - за смаком
- Томатна паста - 3 ст. л.
Рис промити, потім залити 1 склянкою води і поставити на вогонь. Варимо поки вода не випарується повністю.
М'ясо і цибулю порізати на невеликі шматочки і перекрутити в блендері або м'ясорубці. До фаршу додамо відварений рис, 1 ч. л. солі і перець. Все ретельно перемішати.
Мокрими руками формуємо кульки з фаршу і викладаємо на деко. Тефтелі відправляємо в духовку на 35 хвилин при температурі 200 градусів до появи золотистої скоринки.
В цей час приготуємо соус. У мисці змішаємо томатну пасту, 1 ч. л. солі, цукру і 2 ст. води. Заллємо підрум'яниться тефтелі і знову відправимо в духовку на 25 хвилин.
Смачна вечеря готова! Всім смачного!
Коментувати