Страви зі свинини

Гарячі і дієтичні страви зі свинини, перші і другі, мясні, смачні і прості, святкові і українські, холодні і цікаві страви зі свинини на сковороді і в мультиварці, рецепти в духовці, на новий рік і на кожен день, для дітей і швидко, з мяса та картоплі. Готуємо разом святкові страви з вареної печінки свинини. Які страви і що можна приготувати з фаршу свинини, готуйте блюда з мяса свинини. Страви з шиї, філе, з мясом свинини, з ошийка, страва з свининою.

Якщо хтось із вас не знає, що б такого смачненького приготувати до недільного обіду, пропоную звернути увагу на цей рецепт страви зі свинини. Чудове м'ясо з незвичайним соусом з маринованою цибулею. Запевняю вас, що всі будуть задоволені.

Інгредієнти

  • Свинина - 900 г
  • Цибуля ріпчаста - 900 г
  • Олія соняшникова - 6 ст. л.
  • Імбир - 1 ч. л.
  • Перець духмяний - 1 ч. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Цукор тростинний - 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Оцет (винний або яблучний) - 1 ст. л.

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 8

М'ясо в цьому маринаді виходить ніжне, соковите і дуже ароматне. Мед додасть страві цікаву нотку.

Інгредієнти

  • Свинина - 300 г
  • Мед - 1 ст. л.
  • Соєвий соус - 50 мл
  • Олія (для смаження)
  • Кунжут - 2 ст. л.

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 4

Смаки у нас в родині різні і маринади робимо відповідно різні. Часом навіть не зійшовшись в смаках на поточний момент кожен маринує собі м'ясо сам. Один з варіантів маринадів зараз покажу. Даний маринад призначений для баранини, але і свинина виходить в ньому відмінно. В основному в ньому зберігається смак м'яса з нотою зелені! Рецепти шашлику можуть бути смачними.

Інгредієнти

  • Свинина - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 4 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Кріп - 1 пуч.
  • Кінза - 1 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Вода мінеральна - за смаком

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 4

Сьогодні приготуємо шматок свинячої лопатки зі спеціями в молоці. Ми спочатку замарінуем свинину зі спеціями, а потім будемо її томити в молоці. У підсумку ми отримаємо ніжний шматок свинячої лопатки. Загалом дивимося! Страви зі свинини дуже смачні.

Інгредієнти

  • Свинина - 700 г
  • Часник - 2 зуб.
  • Орегано - за смаком
  • Паприка солодка - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Масло вершкове - на смак
  • Молоко - 250 мл
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Помідор - 2 шт

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 2

Всі ми бачили як на барахолці готують м'ясо на вертикальному рожні, шар за шаром зрізуючи м'ясо тонкими шматочками, як текла слина від такого виду і аромату. Такі ж страви зі свинини ви можете робити і у себе на подвір'ї. Все просто - дивіться.

Інгредієнти

  • Свинина - 1500 г
  • Паприка солодка - за смаком
  • Суміш перців - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Оливкова олія - ​​за смаком

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 5

Красиві ребра з томатами і прованськими травами, досить швидка і смачна страва порадує будь-якого члена сім'ї.

Інгредієнти

  • Ребра свинячі - 1500 г
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Часник - 5 зуб.
  • Суміш перців - 2 ч. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Прованські трави

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Насичений, багатий, пікантний смак свинини з додаванням чорносливу, родзинок, моркви і волоського горіха! Таке частування дійсно буде знатним і вразить своїм достатком смакових відтінків! Готуйте страви з м'яса на сковороді. Смачного!

Інгредієнти

  • Свинина (м'якоть або реберця) - 1 кг
  • Чорнослив (сушений або в'ялений) - 130 г
  • Ізюм - 20 г
  • Горіхи волоські - 25 г
  • Морква (невеликого розміру) - 30 г
  • Вода - 200 мл
  • Кмин (або за смаком) - 0,5 ч. л.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Масло вершкове - 1 ч. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Сік лимонний - за смаком

Вам потрібен перевірений рецепт для вечері? Подивіться, як ми приготували ідеальну свинячу відбивну. Ніжне м'ясо в хрусткій паніровці з тертої булки стане для вас кулінарним відкриттям!

Інгредієнти

  • Корейка - 600 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Молоко - 200 мл
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Масло вершкове (або топлене для смаження) - за смаком
  • Сухарі панірувальні / Панірування (або суха терта булка)
  • Борошно пшеничне / Борошно (для панірування)
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Пропоную приготувати гострі свинячі ковбаски гриль. Їх можна посмажити на сковороді, а можна приготувати на вугіллі. Будемо робити ковбаски двох типів: з фаршу і з рубленого м'яса. Кухня: Російська. Готуйте страви зі свинини.

Інгредієнти

  • Свинина - 2 кг
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Паприка солодка - 4 ч. л.
  • Перець кайєн - 3 ч. л.
  • Сіль - 2 ст. л.
  • Перець чорний - 1 ч. л.
  • Часник - 4 зуб.
  • Вода - 150 мл
  • Соус (гострий типу табаско) - 3 краплі
  • Кишки (свинячі солоні)

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

У цьому рулеті використовується не просто сир, а справжній адигейський - саме той, що зроблений на території Адигеї, в Майкопі. Перець і зелень у мене - заморожені, ми з літа фаршируємо болгарський перець зеленню і заморожуємо в морозилці. Дуже зручно! У рецепті я описую кожен інгредієнт окремо. Важливо, що пучки зелені невеликі. Рецепт з категорії - страви з сиру і свинини.

Інгредієнти

  • Свинина (м'якоть, у мене карбонад) - 400 г
  • Сир м'який (у мене адигейський копчений) - 150 г
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Кінза - 1 пуч.
  • Кріп - 1 пуч.
  • Петрушка - 1 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець червоний пекучий - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Шашлик зі свинячої шийки на швидкому маринаді, дуже смачний і соковитий! Всього пара годин і можна приступати до обсмажування на вугіллі. Такі рецепти шашлику оцінять всі ваші друзі!

Інгредієнти

  • Шийка свиняча - 1500 г
  • Цибуля ріпчаста (цибулю беремо за обсягом трохи більше половини від наявного м'яса) - 3 шт
  • Сіль (я додав 1,5 щіпки) - 1 пуч.
  • Перець чорний - за смаком
  • Айран - 300 мл
  • Кефір - 200 скл.
  • Вода мінеральна - 100 мл

Час приготування: 150 хвилин

Кількість порцій: 3

Обожнюю готувати свинину з даного рецепту. М'ясо виходить соковитим, ніжним. Воно в буквальному сенсі тане в роті. Підходить до будь-якого гарніру. Рецепт з категорії - другі страви зі свинини.

Інгредієнти

  • Свинина - 1 кг
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний - за смаком
  • Вода - 100 мл

До весняних свят я знайшла приголомшливий маринад для шашлику. Шашлик виходить соковитим, ароматним і неймовірно смачним. Всі були в захваті і просили рецепт цієї страви на день народження з м'яса. Тепер буду маринувати шашлик тільки так.

Інгредієнти

  • Свинина - 2000 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Зелень - 1 пуч.
  • Часник - 2 зуб.
  • Сметана - 200 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Приправа - 1 ст. л.

Час приготування: 150 хвилин

Кількість порцій: 6