Шашлик зі свинячої шийки на швидкому маринаді, дуже смачний і соковитий! Всього пара годин і можна приступати до обсмажування на вугіллі. Такі рецепти шашлику оцінять всі ваші друзі!
Інгредієнти
- Шийка свиняча - 1500 г
- Цибуля ріпчаста (цибулю беремо за обсягом трохи більше половини від наявного м'яса) - 3 шт
- Сіль (я додав 1,5 щіпки) - 1 пуч.
- Перець чорний - за смаком
- Айран - 300 мл
- Кефір - 200 скл.
- Вода мінеральна - 100 мл
Час приготування: 150 хвилин
Кількість порцій: 3
Цибулю нарізаємо великими півкільцями, солимо і видавлюємо з нього сік по максимуму. Нарізаємо свинячу шийку порційними шматочками і перемішуємо з цибулею, перчимо і даємо постояти пів години. Потім додаємо айран, кефір і мінералку, даємо постояти ще 1,5 години. Після цього обсмажуємо наш шашличок на вугіллі і можна подавати. Всім смачного!
Коментувати