У цьому рулеті використовується не просто сир, а справжній адигейський - саме той, що зроблений на території Адигеї, в Майкопі. Перець і зелень у мене - заморожені, ми з літа фаршируємо болгарський перець зеленню і заморожуємо в морозилці. Дуже зручно! У рецепті я описую кожен інгредієнт окремо. Важливо, що пучки зелені невеликі. Рецепт з категорії - страви з сиру і свинини.
Інгредієнти
- Свинина (м'якоть, у мене карбонад) - 400 г
- Сир м'який (у мене адигейський копчений) - 150 г
- Перець болгарський - 1 шт
- Кінза - 1 пуч.
- Кріп - 1 пуч.
- Петрушка - 1 пуч.
- Сіль за смаком
- Перець червоний пекучий - за смаком
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 6
Ось такий шматок свинини у мене був.
Порізати дрібно всю зелень і перець, змішати з поламаним шматочками сиром.
Шматок свинини розрізати уздовж не до кінця, далі робити такі ж надрізи так, щоб врешті-решт м'ясо можна було розгорнути стрічкою. Накрити харчовою плівкою і відбити молотком по обидва боки.
Посолити, поперчити.
Укласти по всій довжині начинку, згорнути рулет. Можна закріпити ниткою.
Укласти в рукав або пакет для запікання, помістити в духовку, запікати 40 хвилин при 200 градусах.
Вийняти, дати трохи охолонути, нарізати - і подавати з чим завгодно.
У мене - малосольні огірки і малосольні помідори. Смачного!
Коментувати