До весняних свят я знайшла приголомшливий маринад для шашлику. Шашлик виходить соковитим, ароматним і неймовірно смачним. Всі були в захваті і просили рецепт цієї страви на день народження з м'яса. Тепер буду маринувати шашлик тільки так.
Інгредієнти
- Свинина - 2000 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Зелень - 1 пуч.
- Часник - 2 зуб.
- Сметана - 200 г
- Сіль - 1 ч. л.
- Приправа - 1 ст. л.
Час приготування: 150 хвилин
Кількість порцій: 6
М'ясо наріжте шматочками, додайте нарізану цибулю. Зелень, часник і сметану подрібніть в блендері. Додайте цю суміш в м'ясо, також додайте сіль і спеції для шашлику. Дайте м'ясу замаринуватися близько 2х годин. Смажте м'ясо на вугіллі і подавайте зі свіжими овочами. Смачного!
Коментувати