Манджа - дуже популярні перші страви на Балканах. Існує маса варіацій приготування Манджи. Кожна господиня готує це блюдо за своїм смаком. Пропоную вам приготувати один з варіантів пісного балканського супу під назвою "Манджа". Блюдо просте і смачне.
Інгредієнти
- Квасоля консервована (біла) - 1 бан.
- Квасоля стручкова (заморожена) - 200 г
- Картопля (велика) - 3 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Томати протерті (консервовані) - 300 мл
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Паприка солодка - 1 ч. л.
- Хрін (столовий) - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Вода - 1,5 л