Cтрави в мультиварці

Смачні і гарячі, легкі і прості, дієтичні, пісні і низькокалорійні, дитячі і швидкі, рибні, перші і найкращі другі страви в мультиварці з картоплі. Дізнайтеся які вегетаріанські страви з куркою готують в мультиварці. Страви в мультиварці редмонд, мулінекс і філіпс, в скороварці, рецепти на скору руку. Тут ви дізнаєтеся як готувати страви в мультиварці. Готуйте і насолоджуйтеся!

Сезон заготовок закінчено, але сезонні овочі поки ще є на прилавках. У дачників ще є смачні овочі, вирощені своїм руками. Тому можна приготувати смачну і пікантну овочеву закуску. Готуйте страви з кабачків, вони смачні.

Інгредієнти

  • Цукіні - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 150 г
  • Морква - 300 г
  • Перець болгарський - 100 г
  • Часник - 3 зуб.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Соус - 50 мл
  • Сіль за смаком
  • Олія - ​​50 мл
  • Перець чорний (мелений) - за смаком

Параметри приготування в мультиварці:

Програма: жарка (15 хвилин)

Я думаю, що у кожного з нас при слові "Перловка" виникають різні асоціації і не завжди приємні на жаль. Особливо для тих хто служив в армії). Не дарма ж її свого часу зневажливо прозвали "Мужицький рис". Сьогодні ми спробуємо зруйнувати цей стереотип і надалі зрозуміємо, яка це смачна й поживна крупа при правильному її приготуванні. Смачні страви - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Крупа перлова - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 6 шт
  • Масло топлене - 100 г
  • Зіра - 0,5 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Вода - 400 мл

Кількість порцій: 4

Просто і доступно приготована яловичина у холодному вигляді для бутербродів, а в теплому і гарячому можна подати на обід або вечерю з будь-яким гарніром. Готуйте страви з м'яса, це смачно.

Інгредієнти

  • Яловичина
  • Гірчиця - 2 ст. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Спеції (коріандр, базилік, орегано, майоран, муск. горіх, суміш перців. Кожна з 1 ч.л. гвоздика - 3-4 шт.) - 3 ст. л.
  • Сіль - 1 ст. л.

Параметри приготування в мультиварці:

Потужність: 800 Вт

Програма: гасіння (120 хвилин)

Легкий, корисний і поживний суп.

Інгредієнти

  • Сочевиця - 200 г
  • Картопля (в залежності від величини бульб) - 4...5 шт
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Перець болгарський (червоний, не надто великий) - 1 шт
  • Вода - 1,5 л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Суміш спецій (у мене прованські трави) - за смаком
  • Олія - ​​3 ... 4 ст. л.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 6

Параметри приготування в мультиварці:

Потужність: 750 Вт

Основна програма: Суп (60 хвилин)

Додаткова програма: Жарка (30 хвилин)

Багато людей нечасто готують серце, бо воно жорстке і вимагає багато зусиль. Я хочу запропонувати вам рецепт для дуже ледачих або зайнятих господинь. Серце за цим рецептом готується в три етапи: нарізав, склав в мультиварку, натиснув на кнопку. Усе! Ваші зусилля потрібно витратити тільки на те, щоб нарізати серце, почистити і нарізати цибулю. А ще, це блюдо цілком дієтичне, але про це докладніше в рецепті. Дієтичні страви - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Серце (свиняче) - 600 г
  • Цибуля ріпчаста - 150 г
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Лист лавровий - 2 шт
  • Сіль (за смаком) - 1 ч. л.
  • Цукор (необов'язковий компонент) - 2 ч. л.
  • Сочевиця (1-2 ст.л.) - за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Вода (приблизно) - 250 мл

Параметри приготування в мультиварці:

Програма: гасіння (180 хвилин)

Пропоную приготувати смачний гороховий суп в мультиварці! Виходить дуже смачна і ситна страва з картоплі, яка при цьому не містить м'ясо і прекрасно підійде як для вегетаріанської кухні, так і для харчування під час постів. Інгредієнти для цього супу знайдуться у будь-якої господині. Я готую в мультиварці. Кухня: Російська

Інгредієнти

  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 2 шт
  • Картопля - 3 шт
  • Горох - 200 г
  • Вода - 2 л
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль - 1 ст. л.
  • Перець чорний - 1 ч. л.
  • Лист лавровий - 2 шт

Час приготування: 140 хвилин

Кількість порцій: 10

Параметри приготування в мультиварці:

Потужність: 900 Вт

Основна програма: Гасіння (120 хвилин)

Додаткова програма: Жарка (15 хвилин)

Ніжна сирна запіканка - приготуйте її основу, а далі ваша помічниця мультиварка займеться її приготуванням. Цю запіканку можна подати і як гарячу страву з сиру - на сніданок, обід, вечерю, і в холодному вигляді вона хороша!

Інгредієнти

  • Сир - 550 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Моцарелла (70 - в тісто 30 - на посипання) - 100 г
  • Кріп (50-60 гр.) - 1 пуч.
  • Петрушка (50-60 гр.) - 1 пуч.
  • Паприка солодка
  • Томати в'ялені - 6 шт
  • Цибуля зелена - 50 г
  • Масло вершкове (для змащування чаші) - 20 г
  • Сухарі панірувальні / Паніровка - 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Часник - 2 зуб.

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій: 8

Параметри приготування в мультиварці:

Потужність 1200 Ват

Програма: Випічка (35 хвилин)

Запіканка з рікотти з яблуками, бананом і червоною смородиною. Структура запіканки пориста. За смаку солодка, з приємною кислинкою. Готуйте страви з яєць, це смачно.

Інгредієнти

тісто

  • Рікотта (5 пачок) - 1 кг
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Цукор - 4 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ч. л.
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.
  • Сіль - 1/3 ч. л.
  • Крупа манна - 4 ст. л.
  • Сметана - 4 ст. л.

начинка

  • Яблуко (велике) - 2 шт
  • Смородина червона - 2 горст.
  • Банан - 1 шт

Параметри приготування в мультиварці:

Потужність: 860 Ватт

Програма: випічка (60 хвилин)

Рис з грибами, це дуже гармонійні і цілком ситні страви. Може бути подана як самостійна страва з грибів для обіду або вечері, так і як гарнір до м'ясних і рибних страв.

Інгредієнти

  • Гриби (сухі (білі)) - 50 г
  • Рис (суміш трьох видів: дикий, червоний і коричневий (бурий)) - 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста (120 м) - 2 шт
  • Морква (200 м) - 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців - за смаком
  • Орегано - 1 ст. л.
  • Олія - ​​за смаком

Параметри приготування в мультиварці:

Потужність: 1000 Ват

Основна програма: Гасіння (40 хвилин)

Додаткова програма: Підсмажування (7 хвилин)

Дуже смачний рецепт!

Інгредієнти

  • Картопля - 900 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Вода - 350 мл
  • Кетчуп - 3 ст. л.
  • Каррі - 1 ч. л.
  • Чебрець
  • Базилік
  • Олія - ​​за смаком
  • Сіль за смаком

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 4

Хочу поділитися з вами рецептом, який точно змусить вас поглянути на курячі шлуночки по-іншому. По-перше - це дуже смачно, по-друге - просто, а по-третє - досить дешево. Страва з курки і простих інгредієнтів за смаком гідне ресторану! М'які і ніжні, в сирно-вершковому соусі... Не судіть строго - це мій перший рецепт)

Інгредієнти

  • Шлунки курячі - 1100 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Морква - 1 шт
  • Сир плавлений - 200 г
  • Вершки - 200 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Часник - за смаком
  • Олія соняшникова - 1 ст. л.
  • Спеції - за смаком
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.

Час приготування: 160 хвилин

Параметри приготування в мультиварці:
Програма: гасіння (150 хвилин)