Просто і доступно приготована яловичина у холодному вигляді для бутербродів, а в теплому і гарячому можна подати на обід або вечерю з будь-яким гарніром. Готуйте страви з м'яса, це смачно.
Інгредієнти
- Яловичина
- Гірчиця - 2 ст. л.
- Олія - 3 ст. л.
- Спеції (коріандр, базилік, орегано, майоран, муск. горіх, суміш перців. Кожна з 1 ч.л. гвоздика - 3-4 шт.) - 3 ст. л.
- Сіль - 1 ст. л.
Параметри приготування в мультиварці:
Потужність: 800 Вт
Програма: гасіння (120 хвилин)
М'ясо вимити й обсушити паперовим рушником.
Сухі трави подрібнити в кавомолці або ступці. За бажанням додати гвоздику. Я її не зміліла.
Гірчицю змішати з маслом.
Обмазати м'ясо спеціями з гірчицею, посолити. Покласти в пакет, зав'язати його і залишити в холодильнику на добу.
У чашу мультиварки покласти підставку ґратчасту для гарячого. Налити 3 мультістакана води. М'ясо дістати з пакета і перекласти в рукав для запікання. Кінці рукава закріпити зажимами (у мене канцелярські). Покласти м'ясо в мультиварку, закрити кришку. Включити режим "Гасіння" і виставити час приготування - 2 години.
Після закінчення програми дати м'ясу постояти хвилин 10 в мультиварці, потім дістати і подавати до столу як в гарячому вигляді з соусом і гарніром, або в холодному для бутербродів. Смачного!
У процесі гасіння іноді відкривати мультиварку і якщо буде необхідно додавати потроху воду.
Коментувати