Гуляш з рисом в казані

Гуляш, як робила бабуся, тільки мною зроблений в казані на вогнищі. Гуляш дуже смачний. В даному випадку приготований з рисом. Гуляш з рисом на вечерю, дуже смачно і ситно. Страви на день народження з рису - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Свинина - 800 г
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Морква - 1 шт
  • Масло вершкове - на смак
  • Рис - 300 г
  • Олія - ​​за смаком
  • Помідор - 2 шт
  • Томатна паста - за смаком
  • Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Лист лавровий - 3 шт
  • Зелень
  • Часник - 4 зуб.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 5

Готуємо рис: Кидаємо в казан шматочок вершкового масла, топимо. Засипаємо рис і слідом заливаємо водою. Додамо солі. До готовності. Готуємо гуляш: У казан рослинна олія, розпалюємо. Обсмажуємо м'ясо. Засипаємо цибулю і смажимо з цибулею. Засипаємо моркву і смажимо з морквою. Ще трохи вершкового масла. Далі відправляємо в казан помідори з натертим часником. Все трохи тушкуємо і додамо томатну пасту. Слідом сіль з перцем і лавровий лист. Підливаємо водичку якщо випаровується. Трохи тушкуємо. Додамо борошно розведене у воді і зелень. Доводимо до готовності.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі