Гуляш, як робила бабуся, тільки мною зроблений в казані на вогнищі. Гуляш дуже смачний. В даному випадку приготований з рисом. Гуляш з рисом на вечерю, дуже смачно і ситно. Страви на день народження з рису - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Свинина - 800 г
- Цибуля ріпчаста - 3 шт
- Морква - 1 шт
- Масло вершкове - на смак
- Рис - 300 г
- Олія - за смаком
- Помідор - 2 шт
- Томатна паста - за смаком
- Борошно пшеничне / Борошно - 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
- Лист лавровий - 3 шт
- Зелень
- Часник - 4 зуб.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 5
Готуємо рис: Кидаємо в казан шматочок вершкового масла, топимо. Засипаємо рис і слідом заливаємо водою. Додамо солі. До готовності. Готуємо гуляш: У казан рослинна олія, розпалюємо. Обсмажуємо м'ясо. Засипаємо цибулю і смажимо з цибулею. Засипаємо моркву і смажимо з морквою. Ще трохи вершкового масла. Далі відправляємо в казан помідори з натертим часником. Все трохи тушкуємо і додамо томатну пасту. Слідом сіль з перцем і лавровий лист. Підливаємо водичку якщо випаровується. Трохи тушкуємо. Додамо борошно розведене у воді і зелень. Доводимо до готовності.
Коментувати