Гарнір з цвітної капусти з овочами і грибами. Готується нескладно і швидко. Хороший і гарячим, прямо з печі, і в холодному вигляді дуже непоганий. На святковому столі, по-моєму, повинні бути і прості страви з капусти. Спробуйте!
Інгредієнти
- Капуста цвітна - 700 г
- Морква - 150 г
- Цибуля ріпчаста - 150 г
- Гриби (200-250 г) - 200 г
- Сир твердий (за бажанням) - 30 г
- Чебрець - 2 гіл.
- Вода - 50 мл
- Сіль за смаком
- Олія - 3 ст. л.
Нарізати цибулю кубиком.
Моркву натерти на крупній тертці.
Обсмажити овочі в рослинному маслі (2 ст. л) до напівготовності. (Спочатку моркву хвилини три, потім додати цибулю).
Цвітну капусту розібрати на суцвіття (чиста вага овоча). Викласти в чашу комбайна...
...подрібнити капусту.
Подрібнену кольорову капусту викласти в сковороду з морквою і цибулею, перемішати. Влити в сковороду воду, прикрити кришкою і готувати овочі хвилин 10-12, періодично перемішувати. Вогонь активний.
Гриби (я готувала гарнір з печерицями, але з лісовими грибами блюдо виходить ще смачніше!) Нарізати довільно, обсмажити в рослинній олії (1 ст. л) до рум'яності. Вогонь активний.
Викласти гриби в сковороду з овочами, приправити чебрецем, посолити за смаком. Перемішати і готувати все разом ще хвилини три. Все готово! Перед подачею посипати гарнір тертим сиром (по бажанню).
Смачного!
Коментувати