Рулети-гриль з телятини з овочами

Сезон пікніків в самому розпалі, і це відмінний привід приготувати на грилі якесь нове блюдо. Наприклад, ці смачні рулетики з телятини з начинкою з болгарського перцю і черемші. А до них зробити йогуртово-гірчичний соус з гірчицею. Готуйте українські страви, вони смачні.

Інгредієнти

Рулетики з телятини

  • Телятина (вирізка) - 350 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Гірчиця (з медом) - 3 ... 4 ч. л.
  • Перець болгарський - 120 г
  • Черемша - 80 г
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сік лимонний - 2 ст. л.

Йогуртове-гірчичний соус

  • Йогурт - 200 г
  • Гірчиця (з медом) - 2 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Кріп (нарізаний) - 2 ч. л.
Телячу вирізку за допомогою гострого ножа розкрийте як книжку.
Добре відбийте її молотком. Для приготування цих рулетиків я вирішила використовувати гірчицю з медом. У неї приємний солодкувато-гострий смак, відмінно підходить до страв на грилі. Змастіть всю поверхню м'яса гірчицею.
Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте на довільні шматки. Черемшу промийте та висушіть.
На один край м'яса викладіть овочі, трохи підсолити їх і притисніть долонею.
Акуратно згорніть все рулетом. Сколите його зубочистками і обв'яжіть нитками.
Наріжте рулет на шматки товщиною 2-3 см. Кожен рулетик змастіть рослинною олією.
Смажте рулетики на розпеченому грилі або сковороді-гриль з двох сторін. Нитки і зубочистки при подачі видаліть.
До рулетиків пропоную зробити нескладний йогуртово-гірчичний соус. Змішайте йогурт, гірчицю з медом і нарізаний дрібно кріп. За смаком додайте сіль
Подавайте рулетики гарячими прям з гриля. Соус подайте окремо.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі