Смачний зелений борщ зі щавлем і шпинатом, варіант приготування із Закарпаття. Кухня: Українська
Інгредієнти
суп
- Картопля - 2 шт
- Яйце куряче (2 відварених, 2 сирих) - 4 шт
- Щавель - 50 г
- Шпинат - 50 г
- Кріп - 15 г
- Петрушка - 15 г
- Грудка куряча - 300 г
- Вода - 2 л
- Сіль - 1 ст. л.
- Сметана (на порцію, в готовий борщ.) - 1 ст. л.
- Цибуля зелена (за смаком, в готовий борщ.) - 2 пуч.
рис
- Рис - 200 г
- Вода - 500 мл
- Сіль
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Рис
Відварюємо рис, для цього нам буде потрібно 2 склянки холодної води (близько 500 мл) і 1 склянку рису (близько 200 г). Додаємо щіпку солі і варимо близько 30 хвилин або поки не википить вода.
Суп
Відварюємо 2 яйця і відкладаємо їх на потім. Кубиками нарізаємо картоплю і курячу грудинку. У каструлю наливаємо 2 літри води, закидаємо м'ясо і картоплю, перемішуємо і варимо близько 15 хвилин. Нарізаємо зелень (щавель, шпинат, петрушку, кріп, зелену цибулю). Збиваємо 2 сирих яйця. Нарізаємо кубиками варені яйця. Після приготування картоплі і м'яса, закидаємо зелень і варені яйця. Солимо і варимо 2 хвилини. Суп розливаємо по порціях і додаємо 2 ст. ложки рису, сметану і зелену цибулю, за смаком. Смачного!
Відварюємо рис, для цього нам буде потрібно 2 склянки холодної води (близько 500 мл) і 1 склянку рису (близько 200 г). Додаємо щіпку солі і варимо близько 30 хвилин або поки не википить вода.
Суп
Відварюємо 2 яйця і відкладаємо їх на потім. Кубиками нарізаємо картоплю і курячу грудинку. У каструлю наливаємо 2 літри води, закидаємо м'ясо і картоплю, перемішуємо і варимо близько 15 хвилин. Нарізаємо зелень (щавель, шпинат, петрушку, кріп, зелену цибулю). Збиваємо 2 сирих яйця. Нарізаємо кубиками варені яйця. Після приготування картоплі і м'яса, закидаємо зелень і варені яйця. Солимо і варимо 2 хвилини. Суп розливаємо по порціях і додаємо 2 ст. ложки рису, сметану і зелену цибулю, за смаком. Смачного!
Коментувати