Шпроти по-домашньому від Івашки

Всім хто любить шпроти, цей рецепт страви з риби дуже сподобається! Шпроти виходять дуже смачними і апетитними.

Інгредієнти

  • Салака (можна тюльку чи кільку) - 600 г
  • Кубик бульйонний (курячий) - 2 шт
  • Чай в пакетиках (чорний) - 2 шт
  • Олія - ​​250 мл
Очищаємо рибу від голови і нутрощів. Заварюємо міцний чай. Викладаємо перший шар риби на сковороду.
Посипаємо бульйонний кубик.
Викладаємо другий шар риби.
Знову посипаємо бульйонний кубик і заливаємо чай.
Заливаємо олію.
Акуратно розмішуємо бульйонний кубик, намагаючись не порушувати шари риби.
Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 180 ° С на 40-60 хвилин.
Готові шпроти викладаємо в ємність і заливаємо сумішшю в якій вони готувалися і даємо охолонути.
Шпроти готові! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі