Страви з яловичини

Дієтичні і легкі, дитячі і прості, другі і запечені, ресторанні і смачні, швидкі страви з вирізки яловичини в духовці і мультиварці, рецепти для дітей. Страва з відбитої яловичини 8 букв. Готуємо разом страви із м'яса яловичини. Яловичина, рецепти приготування. Що можна приготувати з яловичини, блюда з печінки яловичої. Готуйте і насолоджуйтеся!

Всім привіт, друзі! Пропоную вашій увазі рецепт приготування смачної і ніжної страви з яловичини в горщиках.

Інгредієнти

  • Яловичина - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Олія (без запаху) - 2 ст. л.
  • Вершки (10% жирності) - 100 мл
  • Сіль (я на 500гр м'яса додаю 1/2 ч.л.) - за смаком
  • Спеції (у мене до м'яса) - за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Гірчиця (французька в зернах)
  • Борошно пшеничне / Борошно (1/2 ч.л.) - за смаком

М'ясо з баклажанами - страви з баклажанів, які підійдуть до будь-якого гарніру. Воно не тільки прикрасить ваш стіл, але і зробить прийом їжі незабутньо смачним. Такі страви з м'яса на сковороді можна подавати як в звичайні дні, так і на свята

Інгредієнти

  • Яловичина - 200 г
  • Баклажан - 2 шт
  • Картопля - 100 г
  • Морква - 2 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​за смаком
  • Спеції - за смаком

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Дивовижне поєднання м'яса, меду і апельсина. Смачні страви з яловичини. Спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Яловичина - 250 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (за смаком)
  • Олія
  • Масло вершкове - 1 ч. л.
  • Апельсин (цедра + сік) - 1 шт
  • Мед - 1 ст. л.
  • Вода (щоб майже покрила м'ясо)
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 2

Соте з мотивів рецепта з програми "На швидку руку" на каналі "Полювання та рибалка", мисливець готував з м'яса козулі. Але ми ні мисливці, та й купити косулю ніде. Тому і будемо готувати з "помилковою" дичини. Цікаво?! - заходьте и спробуйте приготувати страву з кабачків і яловичини.

Інгредієнти

  • Яловичина - 500 г
  • Кабачок (невеликий) - 2 шт
  • Перець солодкий червоний - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Помідор (середній) - 2 шт
  • Часник (7-12 зубків) - за смаком
  • Сіль (ароматизована) - за смаком
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Масло топлене - 1 ст. л.
  • Зелень (цибуля зелена, кріп, м'ята, петрушка) - за смаком
  • Пиво світле / Пиво - 150 мл

Час приготування: 75 хвилин

Кількість порцій: 4

Це фантастично смачні страви з м'яса! У вас вийде дуже ніжне м'ясо зі смачною шапочкою з пастили. М'ясо і сливова пастила просто створені одне для одного! Змінюючи вид пастили можна варіювати зі смаками. Кухня: Вірменська

Інгредієнти

  • Яловичина - 800 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Пастила - 1 шт
  • Масло вершкове - 50 г
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль - 3 пуч.
  • Перець чорний - 1 пуч.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 5

Завдяки кефірній заквасці шашлик виходить м'який. Залишається лише доповнити його овочами, зеленню і соусом і насолодитися ніжним м'ясом.

Інгредієнти

  • Яловичина (або телятина) - 1500 г
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт
  • Кефір - 900 мл
  • Сіль - 2 ч. л.
  • Суміш перців (мелених) - 1 ч. л.
  • Коріандр (мелений) - 1 ч. л.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 4