Всім привіт! Простий рецепт смаженої курочки. Маринується така курка швидко і з'їдається теж. Запрошую в гості. Другі страви з курки дуже смачні, спробуйте приготувати.
Інгредієнти
- Стегенце куряче - 3 шт
- Сіль - 0.5 ч. л.
- Паприка солодка (порошок) - 0.5 ч. л.
- Перець чорний - 0.5 ч. л.
- Порошок часниковий - 0.5 ч. л.
- Порошок цибульний - 0.5 ч. л.
- Олія - 50 мл
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 3
Курку вимити і скласти в миску або контейнер
Спеції: сіль, перець, паприка, часник і цибулю
Додати до спецій олію і перемішати
Обмазати цим складом курку і відправити в холодильник на годину маринуватися
Після години в холодильнику курка готова до смаження
Смажити в розігрітій високої жаровні на середньому вогні до готовності м'яса (приблизно по 15 хвилин з кожного боку)
Смачного!
Коментувати