Ситні, брутальні, пекучі закарпатські страви, які зігріють в холоди і додадуть енергії. Приготовлено в мультиварці. Страви в мультиварці - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Квасоля - 100 г
- Крупа перлова - 200 г
- Яловичина - 300 г
- Сметана - 2 ст. л.
- Томатна паста - 1 ст. л.
- Зелень - 1 пуч.
- Сіль за смаком
- Перець чилі - 1 ч. л.
- Олія - 3 ст. л.
- Морква - 1 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 240 хвилин
Кількість порцій: 4
Параметри приготування в мультиварці:
Потужність: 1050 Вт
Основна програма: тушкувати (210 хвилин)
Додаткова програма: експрес режим (30 хвилин)
Крупу перлову і квасолю замочити на 2 години.
Яловичину нарізати кубиками 1х1 см.
У чашу мультиварки налити олію, включити програму "Експрес режим". Почекати, поки прогріється. Обсмажити м'ясо з додаванням пластівців чилі, солі і перцю.
Додати цибулю, моркву, обсмажити до прозорості цибулі.
Додати томатну пасту, все протушкувати пару хвилин.
Додати квасолю, перловку, залити водою, щоб покривала вміст.
Включити програму "тушкувати" - 3 години 30 хвилин. За півгодини до закінчення програми додати сметану і зелень.
Смачного!
Коментувати