Перлова каша по-закарпатськи

Ситні, брутальні, пекучі закарпатські страви, які зігріють в холоди і додадуть енергії. Приготовлено в мультиварці. Страви в мультиварці - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Квасоля - 100 г
  • Крупа перлова - 200 г
  • Яловичина - 300 г
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Зелень - 1 пуч.
  • Сіль за смаком
  • Перець чилі - 1 ч. л.
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 240 хвилин

Кількість порцій: 4

Параметри приготування в мультиварці:

Потужність: 1050 Вт

Основна програма: тушкувати (210 хвилин)

Додаткова програма: експрес режим (30 хвилин)

Крупу перлову і квасолю замочити на 2 години.
Яловичину нарізати кубиками 1х1 см.
У чашу мультиварки налити олію, включити програму "Експрес режим". Почекати, поки прогріється. Обсмажити м'ясо з додаванням пластівців чилі, солі і перцю.
Додати цибулю, моркву, обсмажити до прозорості цибулі.
Додати томатну пасту, все протушкувати пару хвилин.
Додати квасолю, перловку, залити водою, щоб покривала вміст.
Включити програму "тушкувати" - 3 години 30 хвилин. За півгодини до закінчення програми додати сметану і зелень.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі