Куряча печінка по-міланськи

Всім привіт, друзі! Пропоную вашій увазі рецепт приготування смачної, соковитої і ніжної курячої печінки по-міланськи. Страви з сиру і печінки дуже смачні.

Інгредієнти

  • Печінка куряча - 600 г
  • Сир твердий - 100 г
  • Помідор - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Кріп (у мене свіжоморожений 2 ст.л.) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Спеції (у мене суміш італійських і французьких трав) - за смаком
  • Олія (для обсмажування) - 2 ст. л.
Цибулю нарізаємо невеликим кубиком, обсмажити на олії до золотистого кольору.
Тим часом промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на кілька частин курячу печінку.
Додаємо печінку до цибулі і обсмажуємо протягом 7-8-хвилин періодично помішуючи.
Поки обсмажується печінка з цибулею, натираємо на крупну тертку твердий сир. Нарізаємо томати на 4 частини, видаляємо плодоніжки і нарізаємо пластинами.
Перекладаємо обсмажену печінку з цибулею в форму для випікання. Додаємо сіль, чорний перець, спеції, подрібнений часник. Перемішуємо.
Викладаємо на печінку томати. Посипаємо зеленню.
Посипаємо тертим сиром і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин (дивіться по своїй духовці).
Дуже смачна, ніжна і соковита куряча печінка по-міланськи готова! А вам я бажаю смачного, гарного настрою і всього самого найкращого!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі