Печінка ніжна в сметанному соусі

Ніжна і соковита печінка зі смачної цибулькою, просоченої соусом! Весь секрет у самому приготуванні! Пригощайтеся! Готуйте страви на день народження з печінки.

Інгредієнти

  • Печінка куряча - 500 г
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Сметана - 100 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний
  • Паприка солодка
  • Порошок часниковий
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Помідор - 1 шт
  • Зелень

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями і викладаємо на сковороду з злегка розігрітим рослинним маслом. Обсмажуємо до легкої золотистої скоринкі, відсуваємо вбік і викладаємо на другу сторону, нарізану шматочками печінку. Злегка помішуючи, чекаємо, коли печінка побіліє, потім перемішуємо все разом і злегка обсмажуємо. Додаємо помідор, нарізаний дрібними кубиками. Тушкуємо все разом ще 2-3 хвилини, додаємо 100 грам сметани, перемішуємо і тушкуємо під кришкою пару хвилин. В кінці додаємо зелень. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі