Ніжна і соковита печінка зі смачної цибулькою, просоченої соусом! Весь секрет у самому приготуванні! Пригощайтеся! Готуйте страви на день народження з печінки.
Інгредієнти
- Печінка куряча - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Сметана - 100 г
- Сіль - 1 ч. л.
- Перець чорний
- Паприка солодка
- Порошок часниковий
- Олія - 3 ст. л.
- Помідор - 1 шт
- Зелень
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями і викладаємо на сковороду з злегка розігрітим рослинним маслом. Обсмажуємо до легкої золотистої скоринкі, відсуваємо вбік і викладаємо на другу сторону, нарізану шматочками печінку. Злегка помішуючи, чекаємо, коли печінка побіліє, потім перемішуємо все разом і злегка обсмажуємо. Додаємо помідор, нарізаний дрібними кубиками. Тушкуємо все разом ще 2-3 хвилини, додаємо 100 грам сметани, перемішуємо і тушкуємо під кришкою пару хвилин. В кінці додаємо зелень. Смачного!
Коментувати