Куряча печінка "Овочева насолода"

Друзі! Я поспішаю з вами поділитися! Адже в таку страву з курки не можна не закохатися! Настільки смачно, томатно і так ароматно! Готується просто все неймовірно! Печінка - чудо з овочами! Солодким перцем, кабачками! Соковито буде! Дуже ніжно! Всім звичайно сподобається!

Інгредієнти

  • Печінка куряча - 650 г
  • Кабачок (невеликий (середній)) - 1 шт
  • Перець солодкий - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Кетчуп (1/2 склянки)
  • Борошно пшеничне / Борошно (з гіркою) - 1 ст. л.
  • Спеції (мелений чорний перець, майоран, базилік, чилі, паприка, лавровий лист) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Олія (для смаження) - за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 5

Печінку промиваємо, розрізаємо на 2-3 частини, викладаємо в розігріте масло, посипаємо борошном
Зовсім швидко трохи обсмажуємо (секунди) тільки щоб вона схопилася з усіх боків
Перекладаємо поки печінку на тарілку (шумівкою)
Цибулю довільно нарізаємо і пасеруємо в тому ж маслі (де обсмажували печінку)
Додаємо натерту моркву до цибулі
Пару хвилин обсмажуємо цибулю з морквою
Потім додаємо кабачки
І теж 2-3 хвилини обсмажуємо
Потім солодкий перець (все ріжемо довільно)
І хвилинку-дві обсмажуємо
Потім повертаємо в сковорідку курячу печінку і додаємо всі спеції (крім солі)
перемішуємо
Додаємо кетчуп і солимо за смаком
перемішуємо
Тушкуємо все разом хвилин 7-8. Ось така сковородочка виходить)
Куряча печінка з овочами готова. Виходить цілком самостійне блюдо, але можна подати і з улюбленими гарнірами. Смачного! Блюдо готове. Дуже смачна підлива виходить.

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі