Курка з м'ятою і адигейським сиром

Швидкий рецепт страви з курячого філе. Сир, м'ята, часник... Ці смаки не дозволять філе залишитися прісним! Чудове швидке гаряче блюдо!

Інгредієнти

  • Грудка куряча - 1 шт
  • Сир адигейський - 200 г
  • М'ята (гілочки) - 4 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Вода - 4 ст. л.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 1

Курку нарізати шматочками. М'яту і часник порубати. Все перемішати і прибрати в холодильник на ніч.
Сир нарізати, приблизно, такими шматочками, як філе.
Курку злегка обсмажити на сковороді на оливковій олії.
Курку посолити і додати шматочки сиру. Влити воду. Перемішати і трохи загасити під кришкою.
Прикрасити гілочками м'яти або окремими листочками і подавати в якості гарячого блюда. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі