Печена сирна паска "Журавлинна"

Запечена в духовці сирна паска виходить дуже смачною, ніжною, солодкою і ситною стравою на Великдень. Таке святкове частування прекрасно підійде на Пасху!

Інгредієнти

  • Сир (9%) - 440 г
  • Цукор - 100 г
  • Ванілін - 1 пакет
  • Кисіль (сухий) - 1 пакет
  • Масло вершкове - 80 г
  • Сметана - 80 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Журавлина (сушена) - 100 г
  • Цукрова пудра (з кондитерською посипкою) - 2 ст. л.
Сир з'єднати з цукром і ваніліном. Далі висипати сухий кисіль, у мене журавлинний. Додати розм'якшене вершкове масло і сметану.
Збити все занурювальним блендером до отримання однорідної маси.
Яйця збити міксером до отримання пишної піни.
Акуратно з'єднати сирну і яєчну масу. Додати сушену журавлину, перемішати.
Вкласти отриману масу в силіконову форму. Поставити її в форму з гарячою водою (треба щоб вода доходила до середини форми з паскою). Випікати в духовці при температурі 160 градусів 60-80 хвилин.
Дати пасці охолонути в формі і прибрати в холодильник на 2 години. Після акуратно витягнути паску, посипати цукровою пудрою з кондитерською посипкою і прикрасити за бажанням. Готову паску подаємо до столу.
Паска виходить дуже смачною і ніжною! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі