Заварна сирна паска

В цьому році я пробувала 3 види паски і одна з них дуже ніжна заварювана паска. Можливо комусь стане в нагоді на наступний Великдень.

Інгредієнти

  • Сир (9%) - 600 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сливки (20%) - 200 мл
  • Ванільний цукор - 1 пакет.
  • Цукор - 60 г
  • Цукати - 100 г
  • Ізюм - 50 г
  • Курага - 50 г
  • Масло вершкове - 80 г

Кількість порцій: 6

Сир і вершкове масло кімнатної температури пюрировати.
Яйця, обидва види цукру і вершки помістити в сотейник і нагріти. Варити на маленькому вогні близько 6-7 хвилин до загустіння, остудити
Змішати обидві частини.
Родзинки і курагу помити і обсушити. Цукати і курагу нарізати на однакові шматочки. Змішати з масою.
У форму для паски (можна використовувати друшляк, сито або навіть тертку) укласти змочену марлю. Перелити масу, закрити краї. Зверху встановити грузик. Поставити в холодильник.
Через 18-24 години перевернути, зняти форму і марлю. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі