В цьому році я пробувала 3 види паски і одна з них дуже ніжна заварювана паска. Можливо комусь стане в нагоді на наступний Великдень.
Інгредієнти
- Сир (9%) - 600 г
- Яйце куряче - 2 шт
- Сливки (20%) - 200 мл
- Ванільний цукор - 1 пакет.
- Цукор - 60 г
- Цукати - 100 г
- Ізюм - 50 г
- Курага - 50 г
- Масло вершкове - 80 г
Кількість порцій: 6
Сир і вершкове масло кімнатної температури пюрировати.
Яйця, обидва види цукру і вершки помістити в сотейник і нагріти. Варити на маленькому вогні близько 6-7 хвилин до загустіння, остудити
Змішати обидві частини.
Родзинки і курагу помити і обсушити. Цукати і курагу нарізати на однакові шматочки. Змішати з масою.
У форму для паски (можна використовувати друшляк, сито або навіть тертку) укласти змочену марлю. Перелити масу, закрити краї. Зверху встановити грузик. Поставити в холодильник.
Через 18-24 години перевернути, зняти форму і марлю. Смачного!
Коментувати