Перець, фарширований капустою і грибами

Мій найулюбленіший варіант фаршированого перцю.

Інгредієнти

  • Перець болгарський - 6 шт
  • Капуста білокачанна / Капустa - 500 г
  • Печериці - 400 г
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 5 шт
  • Томатна паста - 400 мл
  • Кетчуп - 4 ст. л.
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Олія соняшникова - 10 ст. л.
  • Лист лавровий - 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Вода - 100 мл

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3

1. Перець розрізаємо вздовж на дві половинки, видаляємо насіння.
2. Для фаршу: нарізаємо - печериці, цибулю, капусту, моркву тремо на крупній тертці. Смажимо на олії гриби, солимо за смаком, окремо смажимо капусту з частиною цибулі і моркви на соняшниковій олії і в процесі додаємо часто томатної пасти, кетчупа, цукру, солимо до смаку.
3. Для заливки: смажимо решту моркви і цибулі на соняшниковій олії, додаємо томатної пасти, кетчупа, цукру, кип'яченої води, як тільки заливка закипить, знімаємо з вогню.
2. Гриби змішуємо з капустою і цим фаршем начиняємо перець.
3. Фарширований перець викладаємо у форму для запікання, заливаємо заливкою, додаємо лавровий лист, робимо вантаж (кладемо на перець кришку і зверху ставимо банку з водою).
4. Тушкуємо перець на повільному вогні, 30 хвилин.
5. Готовий перець викладаємо на блюдо, присипаємо зеленню.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі