Млинці з грибами і сиром

Цікавий рецепт страви з сиру і шампіньйонів для наближення Масляної - арабські млинці з начинкою. Гарний вид, вершково-грибний смак. Виходить чудово! Готуються також просто, ніж класичні млинці. Кухня: Арабська

Інгредієнти

  • Вода - 125 мл
  • Борошно пшеничне / Борошно - 160 г
  • Дріжджі - 1 ч. л.
  • Молоко - 250 мл
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Сода - 0.5 ч. л.
  • Сіль - 1 пуч.
  • Шампіньйонів - 250 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 5

1. Для начинки пережарити дрібно нарізану цибулю і гриби (у нас консервовані). Сир натерти на тертці;
2. Цукор, дріжджі залити теплою водою і дати настоятися 5-7 хвилин;
3. Додати борошно, сіль, соду і тепле молоко, добре перемішати;
4. Запікати млинці без масла і тільки з одного боку;
5. Викласти начинку і сир в центр (НЕ пропеченого боку) і защепіть міцно краї, формуючи трикутник.
Запікати млинці 10 хв при 180 * С. Виходить 12-15 штук.

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі