Соте з грибів з кабачком

Кабачок не має яскраво вираженого смаку, тому в сусідстві з грибами просочується їх ароматом. Такі страви з кабачків добрі як в гарячому, так і в холодному вигляді. У гарячому вигляді прекрасно служить гарніром до м'ясних (рибних) страв або страв з птиці. При бажанні блюдо може подаватися і як закуска.

Інгредієнти

  • Кабачок - 1 шт
  • Печериці - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 1 шт
  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль - 0.7 ч. л.
  • Перець чорний (мелений) - 0.2 ч. л.
  • Петрушка - 1 гіл.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Цибулю подрібнити. Моркву нашаткувати.
Кабачок порізати соломкою. Гриби пластинками.
Посмажити цибулю на рослинній олії 3 хвилини, додати моркву, кабачок - продовжити смажить ще п'ять хвилин. Потім додати гриби, посолити, поперчити і смажити десять хвилин.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі