Кабачок не має яскраво вираженого смаку, тому в сусідстві з грибами просочується їх ароматом. Такі страви з кабачків добрі як в гарячому, так і в холодному вигляді. У гарячому вигляді прекрасно служить гарніром до м'ясних (рибних) страв або страв з птиці. При бажанні блюдо може подаватися і як закуска.
Інгредієнти
- Кабачок - 1 шт
- Печериці - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Олія - 3 ст. л.
- Сіль - 0.7 ч. л.
- Перець чорний (мелений) - 0.2 ч. л.
- Петрушка - 1 гіл.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Цибулю подрібнити. Моркву нашаткувати.
Кабачок порізати соломкою. Гриби пластинками.
Посмажити цибулю на рослинній олії 3 хвилини, додати моркву, кабачок - продовжити смажить ще п'ять хвилин. Потім додати гриби, посолити, поперчити і смажити десять хвилин.
Смачного!
Коментувати